Ех, раз, іще раз...

Ех, раз, іще раз...

Завтра в Узбекистані відбудуться президентські вибори, на яких чинного президента Іслама Карімова, котрий незмінно перебуває при владі з 1989 року, оберуть на третій президентський термін. Такі вже гримаси пострадянської «демократії» на теренах Середньої Азії. У Карімова офіційно четверо суперників, але їхні прізвища можна не згадувати. Ці маріонетки, натомість щоб агітувати за свою виборчу програму, переконують узбеків віддати голоси за Карімова.

Бізнес–леді, бордель–мадам, поп–принцеса

Бізнес–леді, бордель–мадам, поп–принцеса

У президента Карімова є спадкоємиця — це старша із двох його доньок, більш кмітлива та ділова, 35–річна Гульнара. Щоб народ не забував про доньку хана, Гульнара нагадала про себе перед церемоніальними перевиборами Іслама Карімова — відкрила персональний сайт www.googoosha.uz, на якому постала в новому амплуа — поп–співачки з артистичним псевдонімом Гугуша.

Свято «жертвопринесення»

Свято «жертвопринесення»

Щонайменше 50 осіб загинули та десятки отримали поранення внаслідок учорашнього замаху в мечеті поблизу міста Пешавар, що на північному заході Пакистану, повідомляє Бі–Бі–Сі з посиланням на місцеву владу. Терорист детонував вибуховий пристрій під час вранішньої урочистої молитви з нагоди великого мусульманського свята жертвопринесення (Курбан–Байрам), коли в мечеті зібралися близько тисячі віруючих.

Всі статті рубрики