Бойовики на Донбасі захопили пункти видачі гуманітарної допомоги від Ріната Ахметова

12:51, 28.02.2017
Бойовики на Донбасі захопили пункти видачі гуманітарної допомоги від Ріната Ахметова

Пункт видачі гуманітарної допомоги на "Донбас Арені" захопили бойовики (112.ua)

Бойовики в окупованих Донецьку, Макіївці та Харцизьку заблокували роботу пунктів видачі гуманітарної допомоги фонду Ріната Ахметова "Допоможемо". Волонтери, що працювали у них, не мають доступу до приміщень, у яких отримували допомогу.

Про блокування роботи повідомляє офіційний штаб фонду та користувачі соцмереж.

"Озброєні люди заблокували розподільчий центр на "Донбас Арені" і пункти видачі Гуманітарного штабу Ріната Ахметова на тимчасово непідконтрольній Україні території", - повідомляється на сайті фонду.

Варто відзначити, що спочатку фонд інформував, що на Ворошилівському, Калінінському та Київському пунктах видачі допомоги проведуть "санітарні дні". 




На даний час запис із сайту видалено.

Видання "Новини Донбасу" повідомляє, що у приміщеннях фонду Ахметова знаходяться озброєні бойовики, а високопоставленого співробітника "Донбас-Арени" викрали та вивезли у невідомому напрямку.

Нагадаємо, що терористи олександ Захарченок та Ігор Плотницький погрожували "націоналізувати" всі підприємства на окупованому Донбасі, якщо блокаду цих територій не буде знято до 1 березня.

Як повідомляла "УМ", підприємства Ріната Ахметова на підконтрольній бойовикам території, почали припиняти роботу з середини лютого 2017 року.