Пошкоджено сотні віідправлень: «Нова Пошта» в Одесі зазнала ракетного удару, фото

10:04, 02.05.2024

Унаслідок удару російської балістичної ракети  в ніч на четвер, 2 травня, в Одесі пошкоджене депо і вантажне відділення Нової пошти, працівники встигли сховатися в укриття і не постраждали.

 

Як інформує УМ, про це повідомив у Фейсбуці співвласник НП Володимир Поперешнюк.

 

"Ворожий ракетний приліт у депо-1 та вантажне відділення 4 Нової Пошти в Одесі. Головне - всі живі! Всі 18 людей, які були на зміні, встигли сховатися в бомбосховище", - йдеться у повідомленні.

 

Поперешнюк зазначив, що, за попередніми даними, пошкоджені близько 900 відправлень. Компанія компенсує клієнтам втрати та розпочне проєкт з відновлення приміщення.

 

 

 

У свою чергу у відділі комунікації Національної поліції Одеської області повідомили, що рятувальники ліквідували пожежу на складі "Нової пошти" в Одесі.

 

 "Вночі 1 травня російські війська атакували південний регіон, попередньо, балістикою. В обласному центрі пошкоджено цивільну інфраструктуру – складські приміщення, зокрема поштове, та навколишні житлові будинки. На одному об’єкті виникла масштабна пожежа, яку ліквідували вогнеборці", - йдеться в повідомленні.

 

 

Правоохоронці фіксують наслідки ворожої атаки, збирають докази воєнного злочину Росії, опитують громадян, надають психологічну допомогу, а також забезпечують правопорядок.

 

 

Додамо, що внаслідок російської ракетної атаки по Одесі 1 травня пошкоджена цивільна інфраструктура, постраждали 14 людей, одного чоловіка госпіталізовано у стані середньої тяжкості.

 

Як повідомляла УМ, Росіяни вгатили по Харкову та області: багато пошкоджених будинків, є загиблі і постраждалі.