«Мрія» летить до Австралії

«Мрія» летить до Австралії

Найпотужніша «пташка» у світі Ан-225 «Мрія» здійснює комерційний рейс. За планом, літак прибуде 15 травня в австралійське місто Перт й доставить туди електрогенератор вагою 130 тонн. Адже «Мрія» вітчизняного підприємства «Антонов» — єдиний у світі літак, який здатен підняти такий вантаж. Там його зустрічатимуть близько 50 тисяч місцевих мешканців. Для австралійських цікавих на летовищі обладнають спеціальний майданчик, на якому глядачі зможуть спостерігати за приземленням Ан-225 iз відстані 50 метрів.

Російському заводу — наші гроші

Російському заводу — наші гроші

На Черкащині співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією викрили механізм привласнення державних коштів менеджментом одного з російських підприємств, що міститься на території області.

Бачу руки твої, моя мамо

Бачу руки твої, моя мамо

На Черкащині у селі Чапаївка Золотоніського району відкрили пам’ятник Матері. Його встановили на тому самому місці, де донедавна височів монумент Леніну. Відтепер жінка з двома малюками — немовля вона тримає на руках, а інша дитина стоїть поруч і відпускає в небо голуба — прикрашає площу Свободи у центрі мальовничого села.

Обережно, зграя!

Обережно, зграя!

Постраждала 53-річна Тетяна Батий нині перебуває у відділенні реанімації лікарні швидкої медичної допомоги у стані важкого травматичного шоку. Їй уже ампутували ліву руку. Медики не виключають, що жінці доведеться ампутувати й частину другої верхньої кінцівки. Крім того, у постраждалої великі рвані рани обох ніг. Стан пацієнтки лікарі розцінюють як стабільно важкий.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Іменини Гідності

Іменини Гідності

Учора депутату України та делегату Парламентської асамблеї Ради Європи Надії Савченко виповнилося 35. «За 35 років відслужити в десантурі, побувати на війні в Іраку, відучитися в авіаційному вузі, відслужити у вертолітному полку, відбути революцію, поїхати на війну, два роки відсидіти у російській в’язниці, пережити кілька тривалих голодувань...

«Гібридні» забави

«Гібридні» забави

=У Харкові прогримів вибух біля адміністративної будівлі, де базуються рота «Східний корпус» і підрозділ полку «Азов». Саморобний вибуховий пристрій невідомі зловмисники перекинули через паркан близько 4-ї години ранку. На щастя, нікого поруч не було, тому від ударної хвилі постраждали лише автомобілі та вікна сусідніх будівель.

Зі швидкістю равлика

Зі швидкістю равлика

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр очікує від України та Росії конкретних пропозицій задля вирішення ситуації на Донбасі. Напередодні зустрічі глав МЗС «нормандської четвірки» міністр Штайнмаєр заявив, що виконання мирних домовленостей, яким уже 15 місяців, не може тривати вічно. При цьому, на його думку, сторонам потрібно всіляко уникати ескалації збройного конфлікту.

Смерть «кіборга» на мирній території

Смерть «кіборга» на мирній території

Захисник Донецького аеропорту 23-річний Іван Євчук, пройшовши пекло війни на сході України, загинув у Житомирській області за загадкових обставин. Тіло Івана нещодавно знайшли обабіч сільської дороги з численними забиттями по всьому тілу: зламані щелепа й нога, перебиті ребра й синя, опухла від побоїв голова. За попередньою версією судмедекспертів, хлопець помер від больового шоку. Нападники забрали із собою портмоне та годинник.

Перший Скрипка

Перший Скрипка

У нелегкі часи кожен підтримує як може. Українські артисти також долучились до місії допомоги і стали ініціаторами заходів зі збору грошей для постраждалих від конфлікту на Донбасі. Так, 17 липня український рок-співак Олег Скрипка дасть у Чикаго спільний концерт з американським музичним колективом Lynne Jordan and the Shivers, щоб зібрати кошти для психологічної реабілітації українців, які постраждали від війни.

Всі статті рубрики