Потроху збудуємо дім

Потроху збудуємо дім

Села України, якi вимирають, вочевидь, вирішено відроджувати за рахунок учасників АТО та переселенців зі сходу України. Тепер ці категорії мають право на пільговий кредит на житло у селі.

Щеплення без гарантії

Щеплення без гарантії

Співробітники СБУ вилучили велику партію вакцини БЦЖ російського виробництва, якість якої викликала чимало запитань у контролюючих органів. За інформацією прес-служби відомства, всього в Україну з РФ завезли 220 тисяч доз препарату.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Імперський монументалізм

Імперський монументалізм

Відтепер 794 монументи комуністичної епохи більше не вважатимуть державними пам’ятками. Вони втратять свою цінність, відповідний наказ про це підписав міністр культури В’ячеслав Кириленко. Йдеться про пам’ятки місцевого значення, які підлягають під дію закону «про декомунізацію».

ЦНАП його знає

ЦНАП його знає

Віднедавна, з 4 квітня, по-новому реєструють місце проживання українців. Роблять це відтепер органи місцевого самоврядування та місцеві державні адміністрації. За статистикою, в Україні майже половина працездатного населення віком від 25 до 45 років проживає не за місцем реєстрації.

Приватний Яворів

Приватний Яворів

Яворівський військовий полігон — місце, на якому з початку збройної агресії проти України проходять активні тренування Збройних сил та Національної гвардії України. Втім днями навколо території полігонiв, де неодноразово проходили й міжнародні військові візити, зчинився скандал.

Як не куля, то горілка

Як не куля, то горілка

Незважаючи на те, що окупанти продовжують активно вести вогонь по позиціях ЗСУ з важкої зброї (позаминулої доби ворог здійснив близько 80 обстрілів по всій лінії розмежування), рівень дисципліни в лавах найманців падає.

Хорив би плакав

Хорив би плакав

Забудову Києва можна порівняти зі справжнім апокаліпсисом — скоро не залишиться жодного вільного клаптика землі. Більше того, вже не перший рік забудовники з легкої руки чиновників з КМДА крок за кроком знищують святая святих: безцінні історичні будівлі та місця.

Всі статті рубрики