Слово Путіна: спочатку дав, потім забрав

Слово Путіна: спочатку дав, потім забрав

Днями набрав чинності 22-річний вирок полоненій українській льотчиці Надії Савченко. На знак протесту українка розпочала чергове сухе голодування, від якого її не змогли відмовити ні адвокати, ні родичі. Наразі стан Наді погіршився, у неї піднімається температура і падає тиск.

Код для «машини часу»

Код для «машини часу»

Свого часу «УМ» уже повідомляла, що нарешті й до Тернополя дісталася винайдена японцями і давно апробована в Європі та США технологія QR-кодів (спеціальних штрих-кодів, сфотографувавши які сучасним смартфоном, ви отримуєте «вихід» на інтернет-сайти з повною текстовою та фотоінформацією про об’єкт).

Дрібниця, а приємно

Дрібниця, а приємно

Гарною новиною в морі негативу стало ухвалення на останньому засіданні Кабінету Міністрів України рішення прo підвищення сoціальних стандартів iз 1 травня 2016 року, яке передбачає збільшення прoжиткoвoгo мінімуму, мінімальнoї зарoбітнoї плати, мінімальнoї пенсії та зарплат працівників бюджетнoї сфери.

У Європу не пускає репутація

У Європу не пускає репутація

За результатами обробки 99,8 відсотка бюлетенів станом на вчорашній день, «ні» Угоді про асоціацію України з ЄС сказали 61,1 відсотка виборців, підтримали угоду 38,1 відсотка. Явка становила 32,2 відсотка, повідомила нідерландська агенція ANP, чого цілком вистачило, аби голосування було визнане таким, що відбулося.

Повна торба повноважень

Повна торба повноважень

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів почала виконувати функції, покладені на неї ще урядовою постановою №667 від 2 вересня минулого року. Вiдповiдне розпорядження Кабінет Міністрів затвердив 6 квітня.

«Весільні генерали» та крадії

«Весільні генерали» та крадії

Представник Росії в Мінській контактній групі Борис Гризлов вважає, що реалізація ідеї міжнародної поліцейської місії на Донбасі (на чому наполягає офіційний Київ) може тільки загострити обстановку в регіоні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики