Ляльки, що прийшли з раю

Ляльки, що прийшли з раю

Знову на вулицях України продають льодяники на паличках. Кажуть, що це свідчення падіння рівня життя. Багато тих півників продавали в непрості для багатьох 90-ті роки вже минулого століття. Втім з’явився повсюдно ще один символ — ляльки-мотанки.

Ані дня без дна

Ані дня без дна

Кажуть, усе в житті буває вперше, а якщо йдеться про літературу, то й поготів. Тут просто необхідно свого часу — тобто вчасно, що вкрай важливо — впасти на самісіньке дно жанрово-стилістичного провалля, щоб звідти поглянути на своє подальше майбуття.

Квиток для студента

Квиток для студента

Після недавнього резонансного розпорядження черкаського міського голови Анатолія Бондаренка про заборону поборів iз батьків у дитячих садках та школах («УМ» про це розповідала) міська влада пішла далі. Й вирішила надати пільговий проїзд у громадському транспорті учням шкіл i вишів.

Як по маслу

Як по маслу

«Оригінальним ноу-хау» «відзначився» Старокостянтинівський молочний завод у Хмельницькій області, керівництво якого у хитрощах перевершило самих себе: в масло тут додавали рослинні жири, а на етикетках товар значився як вершкове масло.

Маневри з бюджетом

Маневри з бюджетом

Семінар «Мери — лідери змін» пройшов у Вінниці в рамках проекту «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні» та Плану дій Ради Європи для України на 2015—2017 роки. На семінарі європейські партнери розповіли про впровадження успішної місцевої політики на прикладі своїх країн для понад двадцяти мерів міст з чотирьох областей України — Житомирської, Тернопільської, Хмельницької та Вінницької.

Всі статті рубрики