300 «спартанців»

300 «спартанців»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Південне місто на березі Дніпра стало дванадцятим за рахунком українським містом, де до виконання своїх обов’язків в оновленому складі приступив особовий склад Національної поліції України. Присягу у молодих хлопців та дівчат приймав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе.

Щоб хати не тужили

Щоб хати не тужили

Вимираюче село Букатинка Чернівецького району завдяки художнику Олексію Альошкіну поволі перетворюється у масштабний музей. Таким його роблять численні розписи на покинутих хатах.

Було ваше — стало наше

Було ваше — стало наше

Черкаські правоохоронці затримали 31-річного комп’ютерного майстра, який обвів навколо пальця більш як 80 містян. До цього приватного підприємця, пункти якого з ремонту техніки працював в одному з магазинів обласного центру, люди приносили, щоб полагодити, свої комп’ютери, ноутбуки, побутову техніку, сподіваючись на якісний і швидкий сервіс.

Педагогічний абзац

Педагогічний абзац

Калинівський районний суд виніс вирок учителю однієї зі шкіл району, який демонтував комплектуючі частини комп’ютерного класу. Чоловік розбирав системні блоки та продавав запчастини.

Ніщо так не личить жінці, як свобода

Ніщо так не личить жінці, як свобода

Напередодні в суді російського Донецька свідчив російський слідчий Дмитро Маньшин, який допитував Надію Савченко в готелі Воронежа, куди льотчицю доправили після затримання співробітниками російської ФСБ. Допит Маньшина — єдине клопотання захисту Надії Савченко, яке задовольнив суд.

Ведмідь тренує люмпена

Ведмідь тренує люмпена

Згідно з даними, озвученими начальником Генштабу ЗСУ Віктором Муженком, на окупованій території Донбасу наразі перебуває близько семи тисяч кадрових російських військових у складі регулярних військових підрозділів РФ.

Побійтеся Бога!

Побійтеся Бога!

Цього тижня богослужіння у тернопільських храмах Української греко-католицької церкви були дещо «заполітизованими». Адже священнослужителі зачитували прихожанам прийняте наприкінці минулого тижня «Звернення Синоду єпископiв Києво-Галицького верховного архiєпископства УГКЦ до представників органів державної влади, політикуму та громадянського суспільства України».

Всі статті рубрики