Павутинний апокаліпсис

Павутинний апокаліпсис

Інтернет-провайдери з усієї України прийняли рішення провести страйки. Декілька днів у лютому користувачам буде «відключено» iнтернет. Попередньо участь в акціях протесту підтвердили учасники ринку iз Сум, Чернігова, Дніпропетровська і Маріуполя.

Ефірне ембарго

Ефірне ембарго

Лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка, учасник «Кому Вниз» Андрій Середа, Сергій Фоменко з гурту «Мандри», Оксана Стебельська з «Українських барв», шоу-мен Антін Мухарський, співачки сестри Тельнюк, інші українські митці переконані, що «майже вся медіа-продукція, що виробляється зараз у Російській Федерації, несе елементи прихованої або відвертої пропаганди».

НезаМУЛені очисні

НезаМУЛені очисні

У Львові побудують завод із переробки мулу. Він стане першим великим екологічним проектом на всю Україну. Гроші на його зведення збирали «з миру по нитці». Майже 15 мільйонів надав ЄБРР, ще п’ять — Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО) і 7,5 мільйона додало Східноєвропейське партнерство у сфері енергоефективності та екології (E5P).

І діти винні?

І діти винні?

У Криму під час обшуку у кримськотатарському дитячому центрі силовики вилучили дитячу літературу кримськотатарською та турецькою мовами, а пізніше — допитали як дітей, так і їхніх батьків. Інцидент стався у Джанкої, своєрідну «чистку» провели в дитячому центрі Elif.

Українську заборонено

Українську заборонено

Учора у Донецькому міському суді Ростовської області востаннє допитували українську полонену льотчицю Надію Савченко. Після цього сторони приступлять до дебатів. Засідання розпочалось з розгляду клопотання Надії — передати скаргу на систематичний утиск української мови в суді уповноваженому з прав людини Росії Еллі Памфіловій.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Око» Кремля

«Око» Кремля

Російське керівництво в процесі переговорів щодо виконання Мінських домовленостей нахабніє все більше. Днями представник Росії при ОБСЄ Олександр Лукашевич заявив, що спостерігачі місії повинні моніторити ситуацію не тільки в зоні АТО, а й у прилеглих областях України.

Сепаратистські збори

Сепаратистські збори

Близько сотні представників цивільного корпусу полку «Азов» минулої п’ятниці пікетували захід організації «Український вибір», яку очолює Віктор Медведчук. За словами представників батальйону, рух Медведчука організував публічне обговорення подій Євромайдану.

Всі статті рубрики