Доктор «Пі» хоче на волю

Доктор «Пі» хоче на волю

Сихівський районний суд Львова повернув клопотання адвоката Андрія Слюсарчука, в якому захисник просив перерахувати термін ув’язнення свого підзахисного. Таке перерахування стало можливим після прийняття Закону «Про удосконалення порядку зарахування судом попереднього ув’язнення в строк покарання», так званий «закон Савченко».

Народився в сорочці

Народився в сорочці

У хуртовину на Водохреще черкаські рятувальники допомогли з’явитися на світ малюку. «Аби доставити 24-річну породіллю до пологового будинку, довелося залучати не лише медиків, а й рятувальників, дорожників та нафтовиків», — розповідає «УМ» Костянтин Проценко, прес-секретар Черкаського обласного управління ДСНС.

Голова з пліч

Голова з пліч

Жахливу картину застали горохівські правоохоронці в помешканні місцевих пенсіонерів: на дивані лежала 65-річна господиня з відрізаною головою. Трапилося це ввечері 15 січня. Міліціонери фактично відразу виявили нелюда, який вчинив цю криваву розправу.

Перехрестимося, коли гримне?

Перехрестимося, коли гримне?

Епідеміологічна ситуація на Волині з кожним днем погіршується, хоча епідпоріг (72 хворих на 10 тисяч населення) область iще не переступила. За твердженням медиків, минулого тижня рівень захворюваності на ГРВІ та грип досяг позначки 30.

А ви в садочок, малята

А ви в садочок, малята

Після того як на Черкащині двоє людей померли від свинячого грипу, у школах області оголосили карантин. Із рекомендацією відправити школярів на ще одні, але цього разу вимушені, канікули, виступила обласна адміністрація.

Цей підступний кокаїн

Цей підступний кокаїн

У Франції за звинуваченням у контрабанді наркотиків залишаються під арештом відразу десять моряків з України.

На судні Carib Palm, яке прямувало з Колумбії до Польщі під прапором Молдови, митники при огляді знайшли 2,3 тонни кокаїну.

«Перекрити кисень» із акваторії

«Перекрити кисень» із акваторії

Днями у Генічеську на Всесвітньому конгресі Меджлісу прийнято рішення про створення батальйону «Крим» iз числа добровольців кримськотатарської національності. За словами координатора акції з блокади Криму, віце-президента Всесвітнього конгресу кримських татар Ленура Іслямова, військовий підрозділ уже діє та налічує 250 «багнетів».

Золотий час у святій воді

Золотий час у святій воді

Учора християнський світ відзначав одне з головних зимових свят, яким закінчуються Різдвяні святки, — Водохреще. Свято хрещення Ісуса Христа — чи не єдиний день зими, коли у морози на річках та озерах збирається багато охочих скупатися. У народі вважають, що вода цього дня має цілющі властивості, які зберігатимуться протягом усього року.

Всі статті рубрики