Операція «антибройлер»: перемир’я порушено

Операція «антибройлер»: перемир’я порушено

Ще не відомі результати розслідування справи побиття ладижинського активіста та журналіста Андрія Скакодуба, який веде кількарічне протистояння з ТОВ «Вінницька птахофабрика», філією ПАТ «Миронівський хлібопродукт», звинувачуючи підприємство у забрудненні екології у самому місті та його околицях, а вже цими днями на ладижинському ринку двоє невідомих людей побили біля власної автівки активіста з села Четвертинівка Володимира Сухопару.

Ризик увінчали овації

Ризик увінчали овації

Симфонічний оркестр Харківського національного університету мистецтв імені Івана Котляревського повернувся з Німеччини, де з тріумфом виступив у Нюрнбергу і Берліні. Двадцять хвилин стоячи аплодувала студентському колективу прискіплива німецька публіка.

Як не перегрітися

Як не перегрітися

Внесок України в боротьбу з глобальною зміною клімату може стати значно вищим після подолання конфлікту на Донбасі. Про це говорив глава нашої держави під час своєї промови на Кліматичній конференції ООН.

ПОЛІТПАРНАС

ПОЛІТПАРНАС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ФАРС-мажор

ФАРС-мажор

Останнього дня осені Донецький міський суд Росії продовжив розглядати справу української льотчиці Надії Савченко. Початок судового засідання відклався, оскільки з технічних причин неможливо було налагодити зв’язок із Басманним судом Москви, де чекали допиту експерти.

Росія прагне більшої війни

Росія прагне більшої війни

Росія продовжує й надалі чинити значний вплив на сепаратистів на Донбасі, переконаний посол США в НАТО Дуглас Льют.

«Я думаю, що через поступове відведення важкого озброєння від лінії зіткнення — танків, артилерії, більш сучасного озброєння — роль Росії менш помітна, оскільки її роль була в тому, щоб підтримувати це важке озброєння, — зазначив дипломат Льют у Брюсселі.

Кримська «жемчужина» для Тернопільської облради

Кримська «жемчужина» для Тернопільської облради

Яких тільки «сюрпризів» не отримали мешканці Тернопільщини у списках прохідних партій на місцевих виборах. Наразі — про один такий, скандальна суть якого стала відома завдяки власному розслідуванню головного редактора тернопільської газети «Номер один» Віталія Поповича.

Всі статті рубрики