Війна з кіосками

Війна з кіосками

Днями територію біля станції метро «Лівобережна» почали очищати від незаконних МАФів. Про це повідомив депутат Київради Олег Петровець. «Власників уже попередили, і вони повиносили усі речі та позакривали кіоски.

«Тут була фортеця»

«Тут була фортеця»

Біля села Меліховка Нововодолазького району фермер зрівняв із землею велику частину земляної фортеці «Свята Парасковія», що входить у перелік пам’яток воєнно-інженерного мистецтва першої половини XVIII століття й охороняється законом.

Як чума на голову

Як чума на голову

На півдні України оголошена надзвичайна ситуація природного характеру. Спалах африканської чуми домашніх тварин за кілька днів швидко охопив відразу два великi регіони — Одещину та Миколаївщину.

«Мама» без світла

«Мама» без світла

Більше року мешканці Одеси та області потерпають від «планових» відключень електроенергії. Плановими їх можна назвати доволі умовно, адже плану дотримуються лише в регулярності, решту пунктів — пропускають. Зазвичай від мережі відмикають до ста вулиць одночасно, іноді — менше.

Кінця війни не видно

Кінця війни не видно

Президент Петро Порошенко заявляє, що Україна представила концепцію виборчого процесу на окупованій частині Донбасу представникам Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на сході України. Утім, за словами глави держави, для організації виборів в окупованих районах необхідно створення відповідних передумов.

Битий борт

Битий борт

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тіла загиблих у результаті краху російського літака А321 учора відправили з Каїра до Санкт-Петербурга. Як відомо, судно, що летіло з єгипетського Шарм-ель-Шейха до Санкт-Петербурга, розбилося в ніч на 31 жовтня. На борту перебували 224 людини: 217 пасажирів (iз них 24 — діти) і 7 членів екіпажу.

Помста за блокаду

Помста за блокаду

Учора вранці у Криму проходили обшуки у колишніх співробітників кримськотатарського телеканалу АТR, у батьків власника телеканалу Ленура Іслямова і в його будинку в Москві, де мешкає його син, а також на підприємствах Іслямова — в рамках кримінальної справи, порушеної російською ФСБ, стосовно нього.

Всі статті рубрики