Свідки без Віри

Свідки без Віри

У російському Донецьку тривають засідання у справі полоненої української льотчиці. Попри заборону в’їзду до Росії, на судове засідання прибула сестра Надії — Віра. Жінка каже, що її пропустили буквально «за вказівкою згори».

Сіра картка

Сіра картка

«Створення дієвих стимулів для «детінізації» фонду оплати праці є одним із пріоритетних завдань, які варто вирішити», — заявляв упевненим голосом Президент Петро Порошенко на одній із прес-конференцій. Проте, як говорить народна мудрість, «когось видно під ніс, а себе не видно за ліс».

Плита на голову

Плита на голову

Чорна полоса у Черкаському драмтеатрі, у якому 1 липня згоріла глядацька зала та провалився дах, продовжується. Цього разу тут нове жахіття — під час розбирання завалів у глядацькій залі загинула людина. Трагедія сталася після обіду, приблизно о 16-й годині.

Реальному сектору — реальну допомогу

Реальному сектору — реальну допомогу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Економічна криза завдала одного із найвідчутніших ударів саме по реальному сектору економіки України, підприємства якого сьогодні ледь виживають. За прогнозами експертів, за підсумками 2015-го спад у промисловості перевищить 14%.

Мерзнути, щоб зiгрiти людей

Мерзнути, щоб зiгрiти людей

Тисячі українців відгукнулися на заклик лідера Радикальної партії Олега Ляшка та вийшли на протест проти здирницьких тарифів за комунальні послуги. Попри негоду і холод, цілодобово у наметовому містечку біля Кабміну разом з людьми знаходяться і депутати-радикали. Запевняють, що не підуть звідси, доки влада не виконає їхніх вимог.

Руки, що катували

Руки, що катували

Рік минув iз тих пір, як в Україні розпочалася люстрація. На жаль, відсторонити від влади всіх тих, хто обкрадав населення, призначав і виконував злочинні накази, довів країну до війни, не так уже й легко. Майже два роки тому спецпризначенці жорстоко побили київських студентів.

Бункер для бандита

Бункер для бандита

Кремль свідомо затягує виконання Мінських угод, адже на переговорах тристоронньої контактної групи у білоруській столиці представники РФ усіляко перешкоджають створенню п’ятої підгрупи для контролю над українсько-російським кордоном.

Всі статті рубрики