Краще — для кращих

Краще — для кращих

Слід визнати, що через відомi обставини український чемпіонат знову перетворився на турнір двох грандів, де доля золотих нагород визначається, по суті, в їхніх очних дуелях. Відтак для одного «титана» окремі матчі внутрішньої першості набувають статусу «корисного спарингу перед єврокубками», інший же вітчизняний флагман виходить на гру проти суперника з низин турнірної таблиці розконцентрованим та самовпевненим.

Шайба обростає м’ясом

Шайба обростає м’ясом

HEL — абревіатура Хокейної екстра-ліги викликає недвозначні асоціації з чимось пекельним (англ. hell — «пекло»). Але, видно, запеклі люди взялися відроджувати український хокей, якщо обрали для свого дітища таку назву.

На помилках вчаться

На помилках вчаться

У автомобільного світу Гран-прі Японії ще довго асоціюватиметься з трагічною катастрофою боліда французького гонщика Жуля Б’янкі, яка змусила організаторів «королівських» перегонів серйозно підвищити вимоги до заходів безпеки, й зокрема на трасі «Сузука».

Старі знайомі

Старі знайомі

Важко не помітити, що останніми роками в чоловічих шахах відбуваються грандіозні зміни — місця старіючих геніїв поступово займають представники молодої генерації так званих вундеркіндів. Переваги свіжих мізків наочно демонстрував Магнус Карлсен, який відібрав світову шахову корону у вдвічі старшого за себе Віші Ананда.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дмитро Підгурський: Український хокей почав оживати

Дмитро Підгурський: Український хокей почав оживати

Цікава ситуація склалася в українському хокеї на початку сезону 2015/16. Через проблеми з фінансами в новому чемпіонаті України не стартував переможець попередньої першості — столичний АТЕК. Тож першим номером умовного «посіву» можна вважати ХК «Кременчук» — чинного віце-чемпіона країни.

Всі статті рубрики