Не жити по-жебрацьки

Не жити по-жебрацьки

В останній місяць літа Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив про підвищення заробітної плати, спипендій та пенсій уже з першого дня осені, однак у вересні розміри виплат залишилися на попередньому рівні.

Із хрестом до перемоги

Із хрестом до перемоги

Всеукраїнське військове паломництво під гаслом «Тільки любов здатна на перемогу!» відбулося до відомого Маріїнського духовного центру у Зарваниці, що у Теребовлянському районі Тернопільської області.

«Дозором» по ворогу

«Дозором» по ворогу

Днями міністр оборони України Степан Полторак особисто випробував бойову машину «Дозор-Б», яку виготовляють на держпідприємстві «Львівський бронетанковий завод». Задоволений його ходовими якостями: легкокерований, добре просувається, розганяється, долає перешкоди, але потрібно посилити вогневу міць.

Венеція у Львові

Венеція у Львові

На вулицях, прилеглих до центральної частини міста Львова, — Сахарова, проспекті В’ячеслава Чорновола, Джерельній, Вітовського, у вихідні було затоплено проїжджу частину, що дуже ускладнило рух електротранспорту. Ввечері 19 вересня Львів просто накрила сильна злива, пiднявся вітер. Рівень води місцями сягав 35-45 см. Автомобілі на затоплених вулицях витягували з води небайдужі городяни та рятувальники. На вулицях Науковій, Липинського, Виговського, Стуса вода місцями затопила й підвальні приміщення.

Можна кермувати

Можна кермувати

У Музеї авіації в Києві на початку жовтня проходитиме великий технічний фестиваль Old Car Land. На гостей заходу чекатиме виставка ретро-автомобілів, велосипедів, мотоциклів, скутерів, автобусів, трамваїв, техніки і навіть ретро-тепловоз, повідомляють організатори. На участь у виставці вже зареєструвалося близько 450 екіпажів.

Кати Революції гідності

Кати Революції гідності

Апеляційний суд Києва залишив під вартою колишнього керівника УСБУ Києва та області Олександра Щеголева. Нагадаємо, що його звинувачують у здійсненні безпосереднього керівництва силовиками після оголошеної Захарченком АТО, яка почалася 18 лютого 2014 року на Майдані.

Не шукайте «дірки»

Не шукайте «дірки»

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції впродовж минулих вихідних дещо ускладнилася. Як у штабі АТО, так і в групі «Інформаційний спротив» констатують, що бойовики все частіше порушують режим припинення вогню: йдеться не лише про одиночні обстріли позицій сил ЗСУ, а й про активізацію ворожих снайперів. Тим більше що в останні дні на залізничну станцію Іловайська прибув черговий ешелон із боєприпасами й російським спорядженням.

Хочеш їсти — повертайся додому

Хочеш їсти — повертайся додому

Жодна вантажівка не перетнула адміністративного кордону з Кримом у Херсонській області, деякі водії фур залишають пропускні пункти і повертаються на материкову частину України, — повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби України Олег Слободян у понеділок, приблизно після доби від початку блокади ввезення українських товарів до окупованого Криму.

Всі статті рубрики