Звичка брати

Звичка брати

Співробітники СБУ схопили на гарячому начальника Головного управління Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру в Полтавській області Костянтина Кухарова: 45 тисяч доларів, або майже мільйон гривень чиновник вимагав за безперешкодне надання в оренду земельних ділянок площею 350 гектарів для ведення фермерського господарства.

Теперішні Сави цинічніші

Теперішні Сави цинічніші

У перші дні наступного тижня на сцені Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки актори Чернівецького академічного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської покажуть свою найгучнішу прем’єру останніх років — виставу «Земля» за мотивами однойменної повісті патронеси театру. Спектакль датований 2013 роком, його презентували до 150-річчя Ольги Кобилянської.

Щоб і духу не було

Щоб і духу не було

Те, що Європа зробила ще з початку окупації Криму, — Україна вирішила зробити лише зараз. Президент Петро Порошенко таки підписав указ про запровадження санкцій проти Росії. Про це стало відомо після того, як прес-секретар глави держави Святослав Цеголко повідомив цю новину на своєму Twitter. Таким чином, Президент затвердив рішення РНБО від 2 вересня, яким санкції щодо діячів Російської Федерації вводяться на один рік.

Селища-примари

Селища-примари

Війна з окупантами на Донбасі не лише забрала тисячі життів українських військових та цивільних, змусила десятки тисяч людей покинути власні домівки, зруйнувала інфраструктуру, а й «стерла з лиця землі» цілі населені пункти.

Крим на «дієті»

Крим на «дієті»

Планують перекрити всі дороги, які ведуть iз території материкової України на окупований півострів. На думку активістів, окрім припинення поставок українських продуктів на півострів, необхідно припинити енергопостачання окупантів Криму. «Акція буде довгостроковою, адже ми налаштовані рішуче, — прокоментував ситуацію лідер кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Легкі гроші з важкими наслідками

Легкі гроші з важкими наслідками

Одещина вже кілька місяців поспіль очищується від перевертнів у погонах. Цього разу на гарячому упіймали двох співробітників Управління з боротьби з незаконним обігом наркотиків. За даними прес-служби ГУ МВС в Одеській області, офіцери відомства незаконно позбавили волі двох молодих людей. Міліціонери вимагали та отримали 15 тис. доларів від батьків за звільнення і непритягнення їхніх дітей до кримінальної відповідальності.

Всі статті рубрики