Морська над прірвою

Морська над прірвою

Уже кілька місяців мешканці вулиці Морської, що в дев’ятому мікрорайоні міста Іллічівськ, через неправильне укріплення берега ризикують втратити свої помешкання. Руйнування берегової лінії почалося ще кілька років тому, але тоді ситуація не була такою критичною.

Понад страх

Понад страх

У Львові презентували англомовне видання «Два світи — одна ідея. Десять років листування Міжнародної амністії, Група 11, з українським політв’язнем Зеновієм Красівським». Починалося воно у 1977 році.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ті, що не гаснуть

Ті, що не гаснуть

Попри суттєве похолодання, в Україні продовжують горіти торфовища — на Київщині є ще таких п’ять осередків. Хоча число вогнищ зменшилося у порівнянні з минулою неділею, коли рятувальники фіксували аж 32 пожежі: із них 16 — у Київській області, 5 — в Івано-Франківській та Рівненській, 2 — у Волинській та Полтавській, по одній — у Чернігівській, Житомирській та Вінницькій областях.

Зі світу по мільйону

Зі світу по мільйону

Уже цієї осені Харківщину відвідають представники уряду і великих компаній США. Про це повідомив на VII Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» посол Джеффрі Пайєтт.

Дайте вогню

Дайте вогню

Протягом лише кількох днів українці підтримали петицію, завдяки якій звернулися до Президента з проханням дозволити у звичайному житті використання і володіння зброєю. Така практика існує в деяких європейських країнах, а також у США. У свою чергу, українська асоціація власників зброї та ГО «Справа» закликають Президента України долучити їх до робочих груп із розробки цього питання.

Пильнуй диверсантів

Пильнуй диверсантів

У зоні проведення антитерористичної операції зберігається відносне затишшя. А кількість обстрілів позицій ЗСУ бойовиками у ці дні є мінімальною за останні півтора року. Так, за даними штабу АТО, минулого понеділка взагалі вперше за останні місяці вздовж усієї лінії розмежування не було зафіксовано жодного випадку застосування зброї. Тож у штабі сподіваються, що це затишшя почне новий етап, коли «вирішення спірних питань і проблем перейде в площину перемовин».

Всі статті рубрики