З війни — на роботу

З війни — на роботу

Про війну в Харкові постійно нагадують не лише в’їзні блокпости, а й люди, що прагнуть знайти себе після перебування у зоні бойових дій. Наразі в обласному центрі зайнятості зареєструвалося 373 учасники АТО і 3737 переселенців. Програми пошуку роботи для військових фінансують вітчизняні державні структури, а працевлаштуванням мешканців Донбасу займаються міжнародні фонди.

На допомогу «голодуючим Поволжя»

На допомогу «голодуючим Поволжя»

Допоки режим Путіна демонстративно, на очах у всього світу та голодних росіян, знищує імпортні продукти харчування, що підпали під санкції Кремля, потягом до Москви, напевне, аби підтримати дух мешканців Білокам’яної, контрабандники взялися перевезти тонну смачного вінницького м’яса.

Дороге задоволення

Дороге задоволення

Поки розмови про легалізацію проституції в Україні стихли, міліція продовжує боротьбу за моральність. Днями правоохоронці викрили цілу мережу з надання інтимних послуг власникам великих гаманців.

Без параду

Без параду

Уночі, 13 серпня, Одеський окружний адміністративний суд частково задовольнив клопотання виконкому Одеської міської ради і заборонив проведення «Маршу рівності». На боці позивача виступило ГУ МВС в Одеській області. Основними аргументом проти були: негативне ставлення громадськості, висока ймовірність насилля щодо учасників маршу та проведення в цей період у місті футбольних матчів.

«Чорний рекорд»

«Чорний рекорд»

Нещодавня поразка бойвиків під Старогнатівкою нічому їх не навчила. За даними вітчизняної розвідки, ворог концентрує сили на передовій для наступу на сили АТО.

Мак і Хрещення

Мак і Хрещення

До більшовицького перевороту щороку 14 серпня в Києві відбувалися велелюдні хресні ходи до Дніпра. У давніх наших літописах є свідчення, що князь Володимир охрестив киян саме 1 серпня 988 р. від Різдва Христового. Тутешнє джерело назвали Хрещатицьким.

«Пляжний» патруль

«Пляжний» патруль

Чиновника взяли на гарячому просто в приміщенні банку, куди той зайшов разом із головою одного з місцевих комунальних підприємств для того, щоб перевірити отримані гроші на якість та переказати їх на свій рахунок.

Всі статті рубрики