«Рука Москви» на «Дніпроважмаші»

«Рука Москви» на «Дніпроважмаші»

Працівники одного з найбільших дніпропетровських підприємств – публічного акціонерного товариства «Дніпроважмаш» — забили на сполох. З близько 1,5 тисячі наявних на сьогодні трудівників тут уже з серпня мають скоротити половину.

Мусульманське право

Мусульманське право

На Херсонщині формується перший в Україні мусульманський батальйон, до складу якого ввійдуть представники кримськотатарського народу, а також чеченці, інгуші та азербайджанці.

Літо назустріч осені біжить

Літо назустріч осені біжить

Синоптики запевняють: дощів у найближчий період чекати не варто. Увесь тиждень буде ясно та сонячно. По всій території України переважатиме спекотна погода, температура повітря підвищиться. Проте ранки і вечори вже нагадуватимуть про швидкий прихід осені. Оскільки саме серпневі вечори нестимуть прохолоду.

А свій уряд — скраю?

А свій уряд — скраю?

Практично паралельно у Росії тривають судові засідання у справах полонених режисера та льотчиці. Попри докази невинуватості українців, російська Феміда вперто просувається до обвинувальних вироків.

Прозріння спостерігачів

Прозріння спостерігачів

Минулі вихідні у зоні АТО відзначилися найбільшою кількістю обстрілів позицій ЗСУ та мирних населених пунктів за останній місяць. Лише у п’ятницю, за даними РНБО, терористи здійснили 105 обстрілів iз використанням заборонених крупнокаліберних артилерійських систем (тоді як у першу неділю серпня «режим тиші» порушувався бойовиками 51 раз).

Вірні Державі Воїни

Вірні Державі Воїни

«П’яні берети», розбивання пляшок об голови і купання у фонтанах, що відбувалося кожен рік 2 серпня — у день ВДВ, — здається, залишаться лише у згадках. Така «слава» десантників відійшла у минуле. І хоча веселощів ніхто не відміняв і смугасті тільники заполонили більшість кафе столичного Гідропарку та центру, дебошів, як колись, не було.

Мало переживати

Мало переживати

Утиски кримських татар набирають обертів. Черговою новиною у цій ситуації стало те, що перед самим Всесвітнім конгресом кримських татар у Туреччині, який проходив в Анкарі з 1 по 3 серпня, головне слідче управління Російської Федерації у Криму викликало на допит кримськотатарстких очільників.

Всі статті рубрики