А судді хто?

А судді хто?

Останніми днями російські слідчі прискорили розгляди кримінальних проваджень проти утримуваних українців. Судове засідання у справі режисера Сенцова відбудеться сьогодні у закритому режимі, що унеможливить присутність українського консула.

Нахабство Революції гідності

Нахабство Революції гідності

Попри дорікання і «сваріння» Прем’єр-міністром своїх колег по цеху за швидку їзду в кортежах і створення незручностей водіям і пішоходам, самого Арсенія Петровича не можна назвати зразковим водієм. 7 липня глава уряду «літав» Києвом, порушуючи правила дорожнього руху в самому центрі столиці, а «зелені коридори», створені для кортежу очільника Кабміну, не помітили хіба що сліпі.

Мінські подразники

Мінські подразники

У вівторок, 7 липня, бойовики продовжили активно обстрілювати українські позиції. Цього разу не обійшлося без жертв. Біля Трьохізбенки терористи обстріляли український військовий «КамАЗ» iз чотирма військовими. Один боєць загинув.

КАДРИль на рейках

КАДРИль на рейках

Учора міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, зустрівшись із колективом «Укрзалізниці», повідомив, що у відомстві відбудуться зміни.І призначив на посаду в.о. генерального директора Олександра Завгороднього, який до цього часу обіймав посаду заступника генерального директора. Проте ситуація зі «змінами» у керівництві «Укрзалізниці» більше схожа на ротацію, аніж на реальні реформи у колективі.

До води не підійди

До води не підійди

В Одесі — нова хвиля паніки. Тепер панікують навіть відпочивальники. Рiч у тiм, що, за висновками екологів, купатися в морі, на міських пляжах небезпечно для здоров’я, бо у воді виявили хвороботворні бактерії.

Орієнтація — «Сєвєр»

Орієнтація — «Сєвєр»

Друзі Сергія Табали, з позивним «Сєвєр», згадують його iз сумом, що не загоївся й через кілька місяців після загибелі наймолодшого «кіборга». Його життя перервалося в аеропорту Донецька, коли вік ще не добіг дев’ятнадцяти. «Український світогляд його почав формуватися раніше, але Майдан став каталізатором цього процесу.

Море «хвилюється» раз

Море «хвилюється» раз

У Чорне море прибули кораблі першої постійної військово-морської групи НАТО (SNMG1) та другої постійної мінно-тральної групи НАТО (SNMCMG2). Із цього розпочалися навчання Breese-2015 для Військово-Морських сил України.

Всі статті рубрики