Банківський пропуск

Банківський пропуск

Після Лондона, Санкт-Петербурга, Чикаго і Бухареста Київ став п’ятим містом у світі, де оплатити проїзд у метро можна безпосередньо на турнікеті, використовуючи власну безконтактну банківську картку. Щоправда, цей «пластик» має бути MasterCard, до того ж iз системою PayPass. (Якщо ви не надто розбираєтеся, що це, перш ніж притуляти свою банківську карту до помаранчевого пристрою на пропускнику в метро, треба пересвідчитися, що на ній є такі написи).

Бойовий Пегас

Бойовий Пегас

СвіЕкономічна криза б’є по всіх, тож волонтерам стало складніше збирати все необхідне та кошти для захисників України на сході. Зважаючи на це, у тернопільському Логістичному центрі допомоги бійцям АТО почали активно «креативити» задля пошуку нових можливостей. Одним з успішних результатів стали благодійні літературні читання, які відбулися цими вихiдними просто на складі Логістичного центру.

Гострий «аргумент»

Гострий «аргумент»

ТНе встигли на Вінничині улягтись пристрасті і з’явитись бодай якісь результати слідства з приводу замаху на головного лікаря обласного онкодиспансеру Володимира Шамрая, як сталася нова резонансна подія у середовищі медиків області. У Калинівській районній лікарні лікар-анестезіолог, 62-річний Борис Грищишин, убив свого керівника — в. о. завідувача відділення анестезіології 44-річного Юрія Ярощука. Це вбивство, напередодні дня медичного працівника, шокувало ледь не всю Вінницьку область.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Спраглий Донбас

Спраглий Донбас

Вихідні у зоні АТО вкотре довели, що режим тиші на сході не працює. У зв’язку з цим Рада Європейського Союзу прийняла рішення про продовження санкцій проти Росії на шість місяців, до 31 січня 2016 року. Про це повідомила у «Твiттерi» прес-секретар верховного представника ЄС із закордонних справ Майя Косьянчич. Санкції продовжили з метою повної реалізації Мінських угод, якої, очевидно, найближчим часом не передбачається.

Всі статті рубрики