Запалюй, Баку!

Запалюй, Баку!

...А опоненти попереджали ж Ільхама Алієва — не потрібні Азербайджану ці «показушні» Ігри. Не треба пнутися й чудувати Європу витраченими мільярдами бюджетних доларів, тоді як країна переживає суттєву девальвацію маната. Чи доцільний цей самопіар влади тоді як із тюрем досі не випустили політв’язнів, як було обіцяно?

Свистіть — голи будуть!

Свистіть — голи будуть!

Відтоді як збірна України завершила відбір на ЧС-2014, пройшло не так багато часу. Старі обличчя на тренерському містку, та й виконавці — переважно ті самі. При цьому за останні півтора року в рейтингу ФІФА «синьо-жовті» скотилися з 18-го на 35-те місце: яскраве підтвердження спаду підопічних Михайла Фоменка.

Шкодуючи бюджет

Шкодуючи бюджет

Нещастя з австрійськими синхроністками добряче попсувало нерви й настрій іншим учасницям змагань. Адже саме «водні грації» відкривали спортивну частину Ігор. Українки стартували вдало: із 20 дуетів до фіналу потрапляли вісім найсильніших, наші Яна Нарєжна і Єлизавета Яхно «відібралися» другими. З такої ж позиції потрапила до основного раунду і наша команда.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Аліна всіх не витягне

Аліна всіх не витягне

Останній тур у групі А на жіночому Євро-2015 завершився вчора пізно ввечері. За розкладом українки його пропускали й потихеньку готувалися рушати додому. Адже нагоду вийти до наступного раунду підопічні Геннадія Чечуро втратили ще в неділю, програвши чорногоркам.

Забронзовіле Євро

Забронзовіле Євро

Низка успішних виступів на попередніх чемпіонатах Європи підняла вітчизняних стрибунів у воду до рангу континентальних лідерів. Відтак п’яте командне місце, яке днями посіли підопічні Тамари Токмачової на ЧЄ-2015 в німецькому Ростоку, дещо сплутало карти. Адже два роки тому в цьому ж місті наші стрибуни виграли медальний залік ЧЄ-2013.

Ослаблені, омолоджені, биті

Ослаблені, омолоджені, биті

Щось часто останнім часом українці стали програвати росіянам. Фехтування, боротьба, водне поло, стрибки у воду — і все це за якийсь тиждень. Цей самий тиждень вмістив і дві неприємні поразки чоловічої збірної України з гандболу російській команді у відборі на Євро-2016.

Всі статті рубрики