«Елегантне» самогубство?

«Елегантне» самогубство?

Ви ж не курите? І правильно! Останній день весни був оголошений днем, вільним від тютюнового диму. Пропозицію ВООЗ «не диміти» упродовж 24 години 31 травня підтримують у багатьох країнах, починаючи з 1987 року. Власне, таких днів у році два — є ще 15 листопада, коли світова спільнота повертається до цієї проблеми «прицільно». Чи варто це робити?

Зарядка з Олегом Лісогором

Зарядка з Олегом Лісогором

«Молодці, що прийшли. Вітаю всіх!» — каже Олег і просить охочих «підтягуватися» на майданчик біля фонтана. Час робити зарядку. Щосуботи жителі Броварів зустрічаються в парку Перемоги для спільних ранкових фізичних вправ просто неба. Це стає доброю традицією — символічні розминки, присідання, стрибки і повороти ліворуч-праворуч у компанії з відомим спортсменом.

Полуничка — здоров’ю помічничка

Полуничка — здоров’ю помічничка

Сезон смачної ягоди стартував. Полуниця — не просто чудовий десерт, який смакує і старшим, і малечі. Вона має здатність лікувати, «латати», реанімувати наші клітини за рахунок того, що має кольорові пігменти (червоні, фіолетові, рожеві тощо), які блокують вільні радикали. Їх називають фітонутрієнтами.

Всі статті рубрики