Трагічний транзит

Трагічний транзит

На Вінниччині дорожньо-транспортне лихо спіткало рейсовий автобус «Мерседес» сполученням Чернівці—Севастополь на 459-му кiлометрi автошляху Стрий—Тернопіль—Кіровоград—Знам’янка поблизу с. Нові Обіходи Немирівського району. Автобус, перекинувшись кілька разів, зупинився в кюветі на узбіччі траси.

Щоб не повторилося

Щоб не повторилося

Не одне десятиліття минуло з часів нацистської ліквідації польської еліти та організованої комуністами Катинської трагедії, перш ніж історики довели тотожність обох тоталітарних режимів, які існували на той час у Європі.

«Погоріла» міськрада

«Погоріла» міськрада

У вівторок по обіді Тернополем поповзли тривожні чутки, що щось-таки в мерії відбувається. Приводом для чуток стала інформація, що міську раду зайняли правоохоронці, які перекрили всі входи і не впускали й не випускали з приміщення нікого, в тому числі й депутатів міськради. Пізніше туди почергово їздила то «швидка», то пожежна машини.

Додайте фосфору

Додайте фосфору

Президент Петро Порошенко вважає, що для встановлення миру в Україні необхідні контроль над кордоном із Росією та виведення російських військ і зброї за межі нашої країни. Глава держави учергове заявляє, що Україна й надалі дотримуватиметься усіх мінських зобов’язань, але ж цього не робить ні Росія, ні підтримувані нею терористи.

Код нацiї

Код нацiї

Останній Мегамарш у вишиванках, який відбувся минулого року на День Незалежності, об’єднав близько 5 тисяч українців. Світлана Шевчук, яка брала участь у попередніх акціях, сьогодні теж пройдеться вулицями столиці в національному вбранні. «Україна для нас важлива, і світ має бачити це. Він має прислухатися до нас, бо на нашому боці — правда.

«Бульварнi» жахи

«Бульварнi» жахи

За всі випадки будівельних сутичок у Києві такого масштабного зіткнення, здається, ще не було. Попри постійні запевнення Кличка, що всі документи щодо будівництва ТЦ Le Boulevard законні, а представників самої фірми-забудовника — що з місцевими жителями досягнуто повного порозуміння, реальність виявилася дещо іншою.

Батьки за дiтей вiдповiдають

Батьки за дiтей вiдповiдають

«Інстаграм» мій — ворог мій». Саме так могли б сказати доньки вже екс-очільника Державної автомобільної інспекції України Олександра Єршова, які регулярно розміщували в соцмережах фото з відпочинку на престижних світових курортах та бiля дорогих авто.

Всі статті рубрики