Транспортний СІНематограф

Транспортний СІНематограф

Транспортний колапс, зумовлений страйком водіїв «маршруток», який у Запоріжжі триває уже тиждень, учора переріс в активну стадію. Від самого ранку під стінами Запорізької міськради зібралися перевізники, які відмовляються працювати під новим керівництвом підприємства «Стар-Авто», стверджуючи, що підприємство очолюють люди Анісімова, які вимагають гроші з колективу підприємства.

І «вовки» голодні, і вівці конфісковані

І «вовки» голодні, і вівці конфісковані

Прикордонники Могилів-Подільського загону разом із працівниками митного поста «Дністер» Вінницької митниці ДФС перешкодили незаконному переміщенню через державний кордон вантажу овечих шкур та колекції старовинних монет. Контрабанду намагалися перевезти провідники потягу №342 сполученням «Кишинів — Москва», що прямував до російської столиці.

Викрадення на замовлення

Викрадення на замовлення

«Почалося!» — такою була перша реакція, коли з’явилося повідомлення, що на Волині серед білого дня невідомі силоміць забрали у матері малюка і втекли. Не пригадую, щоб подібні злочини вчинялися на теренах області.

Неплатоспроможні

Неплатоспроможні

Із початку тижня вінницькі активісти оголосили про безстроковий мітинг біля міськради. Уже більше сорока тисяч підписів зібрали вінничани під зверненням до Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка та Президента України Петра Порошенка з вимогою не піднімати комунальні тарифи на послуги ЖКГ та ціни на енергоносії для населення.

Перекують меча на рало?

Перекують меча на рало?

Пам’ятник Олександру Невському, що розташований біля однойменного храму на Салтівському житловому масиві, залишився без леза меча. Невідомі зловмисники напали на постамент посеред білого дня, залишивши мідному князю лише рукоятку від холодної зброї.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Видимі «зелені чоловічки»

Видимі «зелені чоловічки»

Бойовики та окупанти надають великого значення такому стратегічному об’єкту, як Луганська ТЕЦ, якщо вдалися до застосування російських спецпризначенців, переконаний головний інспектор iз гуманітарного та соціального забезпечення головної інспекції Міноборони Валентин Федичев.

Бунт на полігоні

Бунт на полігоні

На Яворівському полігоні, де зараз тривають спільні українсько-американські навчання і паралельно проходять підготовку солдати з п’ятої хвилі мобілізації, у бійців урвався терпець. Дві сотні чоловіків перекрили КПП, аби привернути увагу до своїх проблем.

Всі статті рубрики