А без води…

А без води…

Торік «УМ» на прикладі ТОВ «Фенікс плюс», що у степовому Красногвардійському районі, розповідала про очікування і сподівання кримських аграріїв у зв’язку із несподіваною анексією півострова з боку Росії. Керівники місцевих господарств через зупинку Північно-Кримського каналу змушені були кардинально змінювати структуру посівних угідь, вибудовувати зв’язки з партнерами і споживачами своєї продукції — словом, пристосовуватись до повсякденних викликів.

Короп шукає «домівку»

Короп шукає «домівку»

Вперше на Черкащині зарибнення Кременчуцького водосховища здійснено коштом підприємств, які традиційно використовують у своїй роботі ресурси цієї водойми. З такою ідеєю виступила Державна екологічна інспекція у Черкаській області. «Це поки що перший такий рибний транш у складчину із п’яти запланованих на цей рік.

За рибу — гроші?

За рибу — гроші?

Під стіни Львівської обласної ради знову принесли смітник. Цього разу його підготували для керівника Управління охорони використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства Львівщини Леоніда Кравця. Представники львівського обласного осередку «Громади рибалок України» вимагали від обласних обранців звільнення пана Кравця та його команди, оскільки вважають їхню роботу незадовільною.

Всі статті рубрики