Мотивація проти «металу»

Мотивація проти «металу»

Після того як у позаминулому турі «Динамо» вдалося утримати свого головного конкурента в чемпіонській гонці на комфортній п’ятиочковій дистанції, питань щодо нового переможця національної першості практично не залишилося. Позавчора ж, коли в Луцьку «Шахтар» розписав другу поспіль «мирову» в чемпіонаті, стало зрозуміло, що вже й самі «гірники» не вірять, що зможуть захистити свій чемпіонський титул.

Лом: на шляху до легенди

Лом: на шляху до легенди

Другий раз Василь Ломаченко боксує в «антеркарті» поєдинку за участі легендарного Менні Пак’яо, й удруге український боксер легко захищає свій чемпіонський пояс за версією WBO у напівлегкій вазі. А от іменитому філіппінцеві продовжити свою чемпіонську ходу не вдалося — у «бою століття», на кону якого стояв титул «Найкращого боксера планети», 36-річний «Пак-мен» за очками поступився не менш зірковому американцеві Флойду Мейвезеру.

У помилках — щастя

У помилках — щастя

Здобувши два роки тому на домашньому помості титул чемпіонки світу, майстриня художньої гімнастики з Сімферополя Ганна Різатдінова автоматично потрапила до когорти спортсменів, від яких «за будь-якої погоди» і тренери, й уболівальники очікують максимальних результатів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики