В Одесі все спокійно

В Одесі все спокійно

Ще ніколи Одеса не виглядала такою порожньою, як у суботу 2 травня. Цьому посприяла не стільки прохолодна погода, скільки страх перед iмовірними провокаціями, про які напередодні безперервно ширилися чутки. Тож цього дня на вулицях зрідка можна було побачити перехожих, частково не працювали торговельно-розважальні центри, банкомати, були перебої з мобільним зв’язком.

День подяки по-«айдарівськи»

День подяки по-«айдарівськи»

Рік тому саме активісти Майдану першими вступили до лав новоствореної Національної гвардії, стали кістяком добровольчих загонів та потужної армії волонтерів, які породили феномен відродженої української армії, яку нині називають однією з найпотужніших не стільки за рівнем озброєння, скільки за силою духу та мотивованістю.

А дерева ж — за що?

А дерева ж — за що?

Сто кленочків і липок, дубків і сосонок висадили активісти громадських організацій, члени Київської міської організації Народний рух України, працівники КП УЗН Святошинського району, учні школи №235 ім. Чорновола та мешканці Святошина на суботнику 25 квітня.

І ніяких «ПТН-ПНХ»

І ніяких «ПТН-ПНХ»

Приголомшливий кривавий розбійний напад стався у Деснянському районі Києва в ніч на понеділок. Під час переслідування невідомих у масках, які пограбували автозаправну станцію, двоє міліціонерів загинули, ще троє отримали поранення. Бандити кинули у правоохоронців кілька гранат. Як повідомляє прес-служба столичної міліції, кульове поранення в руку також отримав співробітник АЗС, тоді як нападники забрали з каси лише 823 гривні...

Хочуть крові на свято

Хочуть крові на свято

Українська розвідка має дані, що у День перемоги бойовики планують розстріляти мирну акцію в Донецьку та звинуватити в цьому теракті сили АТО. «Ватажки бойовиків готують масштабну криваву провокацію на 9 травня, — каже речник АТО Андрій Лисенко.

Повний Катманду

Повний Катманду

«Усе це було б смішно, якби не було б сумно», — ці слова російського поета Михайла Лєрмонтова мимохідь спадають на думку, коли мова заходить про «рятувальну операцію», організовану ДСНС спільно з Міноборони з евакуації кількох десятків українців, які постраждали від землетрусу в Непалі.

Всі статті рубрики