Читати — скрізь, читать — завжди!

Читати — скрізь, читать — завжди!

Буккросинг, суть якого полягає в безкоштовному обміні книгами, все більше набуває популярності в столиці. «УМ» свого часу писала і про унікальну книгарню Майдану, і про появу книжкових шафок у парку Шевченка. «Я займався буккросингом ще тоді, коли не знав цього слова.

Своя ноша

Своя ноша

Діяльність тернопільських волонтерів, спрямована на допомогу українській армії та добровольцям у зоні АТО, постійно розширюється і за кількістю охоплених нею людей, і за сферами докладання зусиль. Чергова новація, розроблена представниками конструкторського підрозділу Складу допомоги воїнам АТО, стосується евакуації поранених iз поля бою.

Одеса на замку

Одеса на замку

Після кількатижневого затишшя вчора зранку на Одещині знову пролунав вибух. І якщо раніше об’єктами нападiв були волонтерські центри, банки та торговельні центри, то цього разу пiд прицiлом терористів опинилися залізничні колії на перегоні Ксенієве—Аккарджа поблизу Іллічівська.

Що в кого у голові?

Що в кого у голові?

Днями тестовими завданнями з української мови та літератури стартував дев’ятий «сезон» складання ЗНО. За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, явка абітурієнтів становила 95,4% від загальної кількості зареєстрованих. Як повідомлялося раніше, в основній сесії зовнішнього оцінювання зареєструвалися 288 977 абітурієнтів, із них 67 873 — випускники минулих років.

Заробляйте, хлопці, самі

Заробляйте, хлопці, самі

Підготовка до одноденної «робочої поїздки» російського прем’єра до анексованого півострова (до слова, другої з моменту анексії) викликала асоціацію з популярною в кінці 80-х піснею відомого львівського барда Андрія Панчишина про те, як «до Львова приїздили Генеральний секретар». Місцеві чиновники «ретельно» підготувались: нашвидкуруч заасфальтували ями на центральних вулицях Сімферополя, зокрема Київській, що веде з центрального аеропорту, на суботнику навели сякий-такий «лоск».

І своїх, і чужих

І своїх, і чужих

Президент Петро Порошенко вбачає загрозу ескалації військових дій на території України найближчим часом. «І досі над нами нависає загроза війни — це реальність. Війна може розпочатися у будь-який момент, але ми готові зробити все можливе, щоб не було можливості ні сумніватися, ні відступати.

Корисні «недобуди»

Корисні «недобуди»

Представники німецького благодійного фонду GIZ, коштом яких було зведене під Харковом модульне містечко для біженців iз Донбасу, взялися за реалізацію в регіоні ще одного проекту. Цього разу вони зацікавилися «замороженими» будівельними об’єктами на території регіону.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики