З миру по нитці — шанс на життя

З миру по нитці — шанс на життя

Учора у лікарки-волонтерки, яка рятувала «кіборгів» у Донецькому аеропорту, з’явився шанс на життя. Волонтер медичної служби ДУК «Правий сектор» Тетяна Білинська під час евакуації поранених iз Донецького аеропорту отримала сильне отруєння (всі пам’ятають, як бойовики, не змігши вибити наших «кіборгів», закидали термінал димовими шашками з невідомим газом), від чого в неї відмовили нирки та печінка, а також почався тромбоз судин.

Амністія лиш сниться

Амністія лиш сниться

Попри те, що захист Надії Савченко неодноразово надавав докази її невинуватості, а сама вона стала народним депутатом України, делегатом ПАРЄ, російська Феміда продовжує її утримання за ґратами і навіть відкрила проти неї нову кримінальну справу про нібито незаконний перетин кордону.

Поінформований? Значить — захищений

Поінформований? Значить — захищений

Сорок тисяч примірників «Пам’ятки громадянам України, які перетинають кордон із Російською Федерацією», передало управління СБУ в Сумській області місцевому прикордонному загону. Це перша партія друкованих матеріалів, що вручатимуться у пунктах перетину кордону.

Нас убивають за нашi ж грошi

Нас убивають за нашi ж грошi

Тисячі загиблих Героїв на фронті, тисячі загиблих мирного населення, десятки тисяч поранених, втрачені території, знищені об’єкти інфраструктури... Дивитись новини тяжко і боляче — щодня нові жертви. Всі ми знаємо ім’я ворога. Всі ми знаємо, хто творить це пекло на нашій землі. Хто відбирає у матерів синів, а у дітей — батьків. Хто воліє зробити нас покірними рабами — московські окупанти на чолі з Путіним. У цей же час російський бізнес, повністю підконтрольний путінському клану ...спокійно почуває себе в Україні, заробляючи мільярди доларів, які витрачають, зокрема, на війну на Донбасі. Нас, українців, убивають за наші ж гроші...

Не здавайте Широкине!

Не здавайте Широкине!

Мешканці Маріуполя у відкритому зверненні до Президента України, секретаря РНБО, міністра оборони і начальника Генштабу ЗСУ просять відмовитися від ідеї демілітаризації села Широкиного і відведення з цього населеного пункту українських військ. Тим більше що спостерігачі ОБСЄ, під чиїм контролем планується залишити село, є беззбройними і не зможуть чинити жодного опору агресору.

Гіркий присмак Полину

Гіркий присмак Полину

26 квітня, річницю вибуху на Чорнобильській АЕС, Україна готується зустріти з традиційним пафосом, але з порожніми кишенями. Починаючи з 23 квітня, по містах України пройде хвиля реквіємів, поминальних панахид та зустрічей із постраждалими. Утiм для самих постраждалих від цих заходів ні холодно, ні жарко.

Всі статті рубрики