Петро таки вийшов

Петро таки вийшов

Епопея з допитом лідера Компартiї екс-депутата Петра Симоненка в стінах СБУ минулася майже безболісно: фігуранта поки що не зрозумілого провадження ніхто не заарештовував. Вийшовши до преси після допиту, який позавчора тривав десять годин, Симоненко заявив: він — лише свідок. Але свідок чого, очільник комуністів не уточнив.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дорога від УТ-1 до Бі-Бі-Сі

Дорога від УТ-1 до Бі-Бі-Сі

Учора в Києві на спеціальній церемонії в «Мистецькому арсеналі» Президент Петро Порошенко підписав прийнятий Верховною Радою 19 березня Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо Суспільного телебачення і радіомовлення України», який, власне, має дати змогу нарешті створити в Україні не залежне ні від товстосумів, ні від влади суспільне мовлення.

«Трибунал» Ради

«Трибунал» Ради

На поточний пленарний тиждень депутати запланували чимало корисних речей. Зокрема, зміни до законів про СБУ та про Прикордонну службу, розгляд правового режиму воєнного стану та принципи фінансування політичних партій. Плюс зміни до Кримінального кодексу щодо відповідності за публічне заперечення військової агресії Росії.

Всі статті рубрики