Сила є — розуму не треба

Сила є — розуму не треба

Днями поширилася інформація, що поліцейські в Криму масово проводять обшуки в будинках, де проживають кримські татари. У Кримській польовiй місії з прав людини більш розлого розповіли про деталі цієї акції. Так, у селище Журавки Кіровського району, де живе близько 500 людей, переважно кримських татар, заїхало п’ять автобусів, десять легкових поліцейських машин і п’ять УАЗів.

Смаколики для АТО

Смаколики для АТО

Близько двохсот «великодніх кошиків» із пасками, крашанками, ковбасою та іншим необхідним для святкового столу, вмісту кожного з яких вистачить як мінімум на 20 чоловік, освятили й відправили в зону бойових дій волонтери тернопільського громадського об’єднання «Смаколики для бійців АТО». Зокрема, 780 пасочок, 400 кілограмів м’ясних виробів, 2685 яєць, 475 літрів хрону з буряком.

Мокра печатка квiтня

Мокра печатка квiтня

Рання весна, певне, вирішила взяти приклад із холодної, похмурої і затяжної зими. Дощі на всій території України тривають уже другий тиждень поспіль і припинятися скоро не планують, готуючи нові й нові сюрпризи. Так, в Одесі тихий кількаденний дощ перейшов у справжній шторм. Шквального вітру не витримали навіть старі дерева.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Диверсанти разового використання

Диверсанти разового використання

У Кремлі не втомлюються повторювати, що виконання Мінських домовленостей iз врегулювання ситуації на Донбасі належним чином не здійснюється саме українською стороною. Таке «переконання» президента РФ Володимира Путіна озвучив його речник Дмитро Пєсков.

Терор вiд «Терези»

Терор вiд «Терези»

Невідомі зловмисники вчора вночі намагалися підірвати стелу з державним прапором, що на проспекті Правди. Звуки потужного вибуху чули мешканці трьох районів міста — на Павловому полі, Олексіївці та Холодній горі. Вибуховою хвилею було пошкоджено кілька вікон Харківського національного медуніверситету, розташованого через дорогу.

Нащадки Попандопула

Нащадки Попандопула

Те, що одним із завдань Кремля у запланованій війні на Донбасі було руйнування передусім економічного потенціалу України, ні для кого дивиною не було. А щоб «добро не пропадало», частину унікального обладнання донецьких та луганських заводів ще з першими «гумконвоями» почали вивозити на територію Росії.

Всі статті рубрики