Чи буде Барна керувати гарно?

Чи буде Барна керувати гарно?

Аж чотири з половиною місяця шукали гідного кандидата на посаду голови Тернопільської облдержадміністрації після того, як подав у відставку (внаслідок програшу його партії на парламентських виборах) «свободівець» Олег Сиротюк. І ось нарешті наприкінці минулого тижня Президент Петро Порошенко представив у Тернополі нового очільника ОДА — нардепа-списочника від власної партії Степана Барну.

Петя і Вовк

Петя і Вовк

«Якщо він не з’явиться, то буде доставлений на допит», — пообіцяв Петру Симоненку Валентин Наливайченко. Роздратування голови СБУ пов’язано із тим «ігнором», який дозволяв собі лідер КПУ, не реагуючи на виклики Служби безпеки. Адже попередні спроби допитати Симоненка були провальними — до кабінету слідчого той так і не завітав.

Ближче до людей

Ближче до людей

Починаючи з 2 квітня, Конституційний Суд у закритому режимі розглядає відповідність Основному закону України положень законопроекту щодо внесення змін до Конституції у частині недоторканності народних депутатів і суддів. Якщо висновок суду буде позитивним, то на поточній сесії (яка триватиме до початку липня) депутати зможуть проголосувати за перше читання законопроекту.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики