ДоХАЗяйнувалися

ДоХАЗяйнувалися

Вийти на вулицю авіабудівників змусило, без перебільшення, голодне життя. Адміністрації підприємства поки що вдалося виплатити людям гроші лише за серпень минулого року. Заборгованість перевищила 43 мільйони гривень.

А вже недалечко червоне яєчко

А вже недалечко червоне яєчко

Щоб подарувати мешканцям та гостям Львова святковий настрій, за тиждень до Великодня тут відкрився традиційний фестиваль писанок. Півметрові писанки на площі біля Домініканського собору з’явилися ще в суботу. На жаль, через несприятливу погоду частину з них довелося тимчасово перенести в сусіднє закрите приміщення.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вождя — на поповнення бюджету

Вождя — на поповнення бюджету

За кілька тижнів центральна площа Слов’янська має бути звільнена від пам’ятника Леніну. Принаймні виконуючий обов’язків міського голови Олег Зонтов пообіцяв розглянути питання про демонтаж пам’ятника вже на наступному засіданні міськради, однак запропонував не знищувати пам’ятник, а перенести у місцевий парк.

Міняємо Міняйла

Міняємо Міняйла

Черговий мітинг у центрі міста за відставку «губернатора»-адмірала Сергія Міняйла минулої неділі провели декілька десятків активістів громадського руху «Захистимо Севастополь» під орудою його лідера Віктора Литвинова.

Грошi є — пенсiї немає

Грошi є — пенсiї немає

Ситуація iз соцвиплатами на підконтрольній сепаратистам території Донбасу чим далі — тим гостріша. Особливо це відчувають пенсіонери, які опинилися без засобів до існування. Нагадаємо, 7 листопада 2014 року Кабмін прийняв постанову, згідно з якою, держава зобов’язалася відновити виплату грошей на підконтрольних бойовиками територіях лише після того, як вони повернуться під контроль органів державної влади України.

Великдень під прицілом

Великдень під прицілом

Дані вітчизняної розвідки засвідчують, що терористи готуються не до мирного життя, не до оборони від можливих атак «хунти» (про які вони не втомлюються поширювати чутки), а саме до наступальних дій. У штабі АТО фіксують не лише передислокацію військової техніки бойовиків (у тому числі захід на Донбас чергових колон техніки з Росії) та її поточний ремонт, а й активізацію повітряної розвідки окупантів в останні дні, постачання боєприпасів залізничними ешелонами тощо.

Вiльному — волю!

Вiльному — волю!

Учора під посольством Російської Федерації активісти вчергове вирішили нагадати дипломатам про долю кримчанина Олександра Кольченка, якого Кремль разом iз режисером Олегом Сенцовим та кількома «друзями по нещастю» безпідставно звинувачує у тероризмі.

Всі статті рубрики