НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Окупанти насідають

Окупанти насідають

Останніми днями різко зросла бойова активність бойовиків у зоні АТО на всіх напрямках — Луганському, Донецькому й Приморському. За даними групи «Інформаційний спротив», терористи активно використовують ствольну артилерію та 120-міліметрові міномети, а також пробують атакувати українські підрозділи з використанням бронетехніки.

Життя у борг

Життя у борг

День сміху для українців виявився не надто веселим: відучора Національна комісія, що регулює сферу енергетики і комунальних послуг, у кілька разів підвищила тарифи на «комуналку». Уже в травні українці отримають платіжки з новими розрахунками, де мінімальний тариф на газ зросте в 3,3 раза, тариф на тепло підвищиться на 72%, світло подорожчає вполовину (а до 2017 року планується підвищення на 250%).

Працюй або — на відпочинок

Працюй або — на відпочинок

Закон про пенсійне забезпечення, який відучора набув чинності, парламент на вимогу уряду ухвалив іще місяць тому. Формально — для стабілізації бюджету Пенсійного фонду України, який опинився на межі банкрутування.

«Артек», прощавай!

«Артек», прощавай!

Відучора мрія усіх радянських піонерів — дитячий табір «Артек» — остаточно перестав бути «нашим». Рада міністрів Криму перереєструвала дитячий центр як федеральний державний бюджетний заклад і передала у безоплатне користування управлінню справами президента РФ.

Рівняння на «триколор»

Рівняння на «триколор»

Учора на півострові стартувала традиційна призовна кампанія, щоправда, вже у нових, російських, реаліях. Республіканський військкомат віднедавна очолив «варяг» із Далекого Сходу, відставний полковник Анатолій Малолєтко, а столичний, сімферопольський, — полковник Казбек Махмаханов із Чечні.

Всі статті рубрики