Спільний хрест

Спільний хрест

Кількатисячна процесія з величезним дерев’яним хрестом пройшла центральними вулицями Тернополя. Традиція проводити незадовго до Великодня таку Хресну ходу, як символ духовного прилучення до останнього земного шляху Ісуса Христа, існує в обласному центрі вже не один рік, однак цього разу вона була особливою.

Узяли вогонь на себе

Узяли вогонь на себе

Весняна звичка селян прибирати двори та городи і масово спалювати там сміття чи стерню може стати справжнім стихійним лихом. Лише на Чернігівщині днями спалахнуло кілька масштабних пожеж. За один день там виникло 19 пожеж, вигоріло близько 90 га території та пошкоджено 11 будівель і споруд.

Підступні дороги

Підступні дороги

Негода, яка «вiдвiдала» Україну у вихідні, вкотре нагадала, що дороги — це місце підвищеної уваги і підвищеного ризику. А ті, хто забуває про це, можуть жорстоко поплатитися за свою безпечність. І жертвами ДТП все частіше стають не лише окремі водії, а й перевізники.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У прицілі — 9 травня

У прицілі — 9 травня

Глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр закликав сторони конфлікту негайно припинити бойові дії на Донбасі та висловив заклопотаність у зв’язку з ескалацією конфлікту в останні дні. «Ми маємо уважно стежити за тим, щоб дотримання Мінських домовленостей здійснювалося без перебоїв», — заявив глава МЗС Німеччини, посилаючись на останні звіти місії ОБСЄ.

Вигнання пATRiотiв

Вигнання пATRiотiв

Над єдиним у Криму опозиційним телеканалом АTR через відсутність «російської» реєстрації зависла реальна загроза припинення існування. Тим самим каналом, двом представникам якого за підсумками минулого року «господар Криму» Сергій Аксьонов особисто вручав статуетки в номінації «найкращий тележурналіст».

Ураган проти «Граду»

Ураган проти «Граду»

Хоч весна й невідворотна, але березень — таки примхливий місяць. Цими вихідними потужний шторм та крижаний дощ узяли «в полон» південно-східні регіони України. За інформацією Держслужби з надзвичайних ситуацій, через несприятливі погодні умови в Україні в ніч на 30 березня були знеструмлені 342 населені пункти.

Всі статті рубрики