Неабсолютна рівновага

Неабсолютна рівновага

Занадто багато м’ячів від «Монако» пропустили в першому, домашньому, поєдинку футболісти «Арсеналу», аби за підсумками двоматчевого протистояння пробитися до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Власне, поступившись на рідному «Емірейтс» французам — 1:3, у матчі-відповіді підопічним Арсена Венгера вдалося встановити «голеву» рівновагу (2:0). Однак завдяки більшій кількості виїзних голів до «топ-8» Суперліги пройшли саме «монегаски».

М’яч і лотерея

М’яч і лотерея

На думку тренера «Атлетико» Дієго Сімеоне, «пенальті особливо натренувати не можна, тож у цій непростій справі значно більше значення мають рішення тих, хто б’є, та холоднокровність голкіпера». Схоже, ці психологічні параметри вміло реалізують молоді вихованці академії «Шахтаря», котрі завдяки успішному проходженню післяматчевих 11-метрових ударів подолали дві стадії «плей-оф» юнацької Ліги чемпіонів.

Авторитети відступили

Авторитети відступили

До останнього часу кращою позицією Лесі Цуренко в рейтингу WTA було 60-те місце, на яке вона піднялася навесні 2013 року. Відтоді київська тенісистка своїх персональних шанувальників не радувала. Нічого особливого не відбувалося з грою другої ракетки країни й на початку нинішнього сезону. Приміром, у січні на «Аустреліен оупен» Леся не змогла пройти далі першого кола основного раунду. У лютому ж у складі національної збірної Цуренко (разом зi Світоліною та К°) провалилася на Кубку федерації.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики