Випробування кризами

Випробування кризами

Європейська економіка все ще переживає наслідки глобальної кризи. Стагнація, загроза дефляції — країни ЄС потребують нового імпульсу для розвитку. Такий поштовх обіцяє дати інвестиційна програма, наріжний камінь діяльності Жан-Клода Юнкера на чолі Єврокомісії, що отримала неофіційну назву «план Юнкера», інформує «Німецька хвиля». 2-3 березня в Берліні зустрічалися політики та експерти з країн ЄС, щоби під час спеціальної конференції, організованої Європейським інвестиційним банком (ЄІБ), обговорити перспективи цієї програми.

Як зупинити агресора?

Як зупинити агресора?

Поки західні політики переважно виступають за мирне розв’язання українсько-російського конфлікту (і їх можна зрозуміти — кому ж хочеться війни, яка поки що триває десь далеко, на чужій території), люди, які знають політику російської влади й особисто президента Росії Володимира Путіна, закликають їх скинути полуду з очей.

Безальтернативна любов

Безальтернативна любов

Якби президентські вибори в Росії відбулися найближчої неділі, беззаперечним переможцем у першому ж турі став би... ну звісно, Володимир Путін. Як свідчать результати найсвіжішого опитування, проведеного соціологічною службою аналітичного «Левада-центру», за чинного кремлівського лідера віддали б голоси 55 відсотків росіян загалом і 86 відсотків тих, хто вже напевне визначився зі своїм вибором.

Людство «постаріло»

Людство «постаріло»

Під час розкопок в Ефіопії було виявлено щелепу, яка, на думку вчених, належала одному з найперших представників людського роду. Згідно з повідомленням Бі-Бі-Сі, вік знахідки оцінюють у 2,8 мільйона років — це на 400 тисяч років раніше, ніж, як вважалося досі, на Землі з’явилися люди.

Жіноче обличчя війни

Жіноче обличчя війни

Якщо дехто і досі вважає, що жінки не можуть воювати, то це не про українок. Під час подій на сході вони довели, що можуть підтримувати чоловіків не лише морально. Тож і волонтери, і бійці подбали, щоб «музи війни» не залишились без привітань і подарунків.

На Дерибасівській неспокійно

На Дерибасівській неспокійно

Зірвані з петель двері, гори потрощених дощок і каміння. Черговий вибух пролунав близько 00:30 на першому поверсі будинку на вулиці Коблевській в історичному центрі Одеси. «В результаті спрацювання вибухового пристрою були пошкоджені два офіси в цокольному приміщенні триповерхового будинку та припарковані поруч автомобілі, у низцi квартир вибило на вікнах шибки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики