Європо, зупини фашизм!

Європо, зупини фашизм!

Продовження санкцій проти Росії, криза в Україні та січневі теракти в Парижі поставили під загрозу можливість мирного життя для більш ніж 800 мільйонів європейців. А стурбувала їхня доля не кого-небудь — голову Держдуми Росії Сергія Наришкіна, який виклав констатацію цього факту в листі до парламентів європейських держав, Ради Європи, Європарламенту та Парламентської асамблеї ОБСЄ.

Сусід мій — ворог мій

Сусід мій — ворог мій

Зосередивши свою військову агресію на Україні, Росія, втім, не забуває й про інших сусідів, особливо з боку Євросоюзу. У ситуації з країнами Балтії головна мета Москви — «послабити позиції НАТО, зробити так, щоб вони стали «м’якою» частиною Альянсу, гальмівним чинником, який дозволить Росії посередньо впливати на його рішення», вважає екс-міністр оборони Польщі Януш Онишкевич.

Крокодилячі сльози

Крокодилячі сльози

Суд італійського міста Гроссето виніс вирок Франческо Скеттіно, капітанові круїзного лайнера «Коста конкордія», який зазнав аварії в Середземному морі біля узбережжя Італії в січні 2012 року. Скеттіно визнали винним у ненавмисному вбивстві 32 осіб і засудили до 16 років за ґратами.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики