«Молдову Путін, можливо, залишив на десерт»

«Молдову Путін, можливо, залишив на десерт»

За результатами заміру Індексу свободи ЗМІ у 2014 році, Молдова посіла другу позицію серед шести східноєвропейських країн. Ще шість років тому ситуація із медіа-ринком у цій країні була зовсім іншою. Підписавши Угоду про асоціацію із ЄС, Молдова відкрила більше шансів для розвитку вітчизняних ЗМІ та медіа-ринку загалом.

Бізнес Авакова теж так атакували

Бізнес Авакова теж так атакували

Минулої п’ятниці близько півсотні правоохоронців провели обшук у столичних офісних приміщеннях компанії «Смарт-Холдинг», розташованих за двома адресами по вулиці Ігорівській. Прес-служба нардепа Вадима Новинського, який є головним акціонером компанії, повідомила, що озброєні спецпризначенці брали офіс ледь не штурмом, виламуючи двері на своєму шляху.

Рік, за який українці подолали страх

Рік, за який українці подолали страх

Нині українців найбільше цікавить відповідь на питання, коли припиниться війна Росії проти нашої держави. Хиткий мир після других перемовин у Мінську дає нам не лише тимчасову передишку (ми пам’ятаємо, що угоди з Москвою не варті навіть паперу, на якому вони написані), а й можливість оглянутися назад.

Хто у Шокіна в друзях

Хто у Шокіна в друзях

У відповідності до заповітів автора «сiнгапурського дива» Лі Куан Ю, рецепт якого («посади трьох друзів») цитував Петро Порошенко, представляючи ще попереднього Генпрокурора Віталія Ярему, — новий очільник ГПУ Віктор Шокін почав саме з «посадки». Щоправда, не своїх друзів, а друга (назвемо це так) Віктора Януковича.

Всі статті рубрики