Збірна отримала повістки

Збірна отримала повістки

Часткова мобілізація зачепила й Федерацію футболу України. Почалося з того, що редактор журналу «Футбол» Артем Франков повідомив у своєму «Твіттері»: «Чутка: у ФФУ принесли списком 89 повісток, серед них — Заваров і Сивуха. Це не в руки вручили — це передали керівництву для вручення».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Петля» для штрафників

«Петля» для штрафників

Що й казати, але обидві естафетні гонки у виконанні наших квартетів на восьмому етапі Кубка світу в Холменколлені завершилися повним розчаруванням, хоча від них очікували значно більшого. Утім, стримуючи емоції від провальної стрільби окремих наших біатлоністів, будемо сподіватися, що в Норвегії вони використали ліміт невдалих пострілів і на чемпіонаті світу, який за місяць пройде в фінському Контіолахті, зможуть повністю розкрити свій високий потенціал.

Швидко стали дорослими

Швидко стали дорослими

По шість шайб у кожному з чотирьох поєдинків першого туру, три з яких завершилися з однаковим рахунком 5:1, закинули команди-учасники національного чемпіонату, котрий наприкінці минулого тижня нарешті стартував в Україні. Згідно з регламентом ЧУ, кожен тур першості проходить за системою «спарених» турів.

Мороз і спринт

Мороз і спринт

Легкоатлетичний манеж Української академії банківської справи в Сумах — місце традиційної зимової зустрічі більшості вітчизняних спортсменів. Наприкінці минулого тижня тут відбувся чемпіонат країни в приміщенні, де розігрувалися перепустки на європейську першість під «дахом», яка 5—8 березня пройде в Празі.

Всі статті рубрики