Наступна станція — пересадка

Наступна станція — пересадка

Серед мешканців Волині та частини Львівщини назріває бунт. Таку реакцію викликали наміри Укрзалізниці скасувати єдиний потяг №141/142 «Київ — Львів», що курсував через Володимир-Волинський. Точніше не скасувати, а скоротити, перетворивши на «Київ — Ковель».

Усім смертям на зло

Усім смертям на зло

Пожежа, яка сталася ще наприкінці січня в одній iз квартир на сьомому поверсі десятиповерхового будинку в Новомосковську, без перебільшень, сколихнула всю Дніпропетровщину. Тоді у вогні, який спалахнув через вибух газового балона, загинуло четверо жителів квартири — батьки хлопчика, а також його дідусь і тітка. Єдиним, кому пощастило вижити в тому пеклі, виявився 3,5-річний Давид.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«І хто тут «Правий сектор»?»

«І хто тут «Правий сектор»?»

Усе почалося з того, що жителі Херсона масово стали скаржитися на напади невідомих, які, застосовуючи грубу силу, чистили кишені своїх жертв, відбираючи гаманці та мобільні телефони. При цьому бандити представлялися «Правим сектором», через що деякі люди боялися писати заяви до міліції. Коли про це дізналися керівники патріотичної міської організації, то вирішили самостійно розібратися, хто ж це псує їм репутацію.

Загарбникам тут нічого робити

Загарбникам тут нічого робити

Позаминулої ночі Президент Петро Порошенко і начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко відвідали обстріляний бойовиками зі «Смерчів» Краматорськ. У цій поїздці перебував і відомий французький громадський діяч, режисер, письменник і філософ Бернар-Анрі Леві, який був шокований побаченим. «Нелюди використовують проти цивільного населення касетні боєприпаси.

«Сюрприз» для Херсонського?

«Сюрприз» для Херсонського?

І знову ніч в Одесі видалася неспокійною. Цього разу об’єктом посиленої уваги терористів став будинок по вулиці Коблевській, 42, де розташовані офіси Адвокатського кабінету та Центральної адвокатської контори, а також хостел «Море». У ніч на середу тут пролунав вибух, повідомляє сайт «Думская».

Яка «держава», такі й гроші

Яка «держава», такі й гроші

Ще в липні український уряд перестав виплачувати пенсії тим, хто опинився на територіях, підконтрольних так званим «ДНР» та «ЛНР», запропонувавши їм виїжджати з окупованих територій для оформлення документів. Щоб уникнути соціального бунту, «влада» самопроголошених республік оголосила, що сама буде виплачувати по 1000 гривень тим, хто залишився вірним їхнім ідеалам і не виїжджав iз «республіки».

Всі статті рубрики