ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сміятися заборонено!

Сміятися заборонено!

На що тільки не здатні жінки, аби залишатися молодими й красивими до глибокої старості. Арсенал сучасної косметології та пластичної хірургії регулярно поповнюється новими моторошними процедурами, про які нормальному чоловікові краще й не знати, щоб спокійніше спати (поруч із «удосконаленою» такими методами красунею). Хоча деякі представниці прекрасної статі підходять до питання ще радикальніше.

Актриса і мільярдер

Актриса і мільярдер

Відомі люди зазвичай мають як прихильників, так і недоброзичливців. Але є такі публічні персони, яких, навіть не маючи до них теплих почуттів, поважають усі. Опитавши 25 тисяч респондентів із 23 країн світу, міжнародна дослідницька компанія YouGov уклала рейтинг найбільш шанованих людей планети.

Найвищий бал

Найвищий бал

Українська жіноча «естафета» провела минулий біатлонний сезон напрочуд успішно. Чудові виступи на етапах Кубка світу дівчата увінчали олімпійським «золотом». Натомість у поточному розіграші КС наша четвірка, що після сочинських Ігор зазнала серйозних змін, лише з четвертої спроби змогла піднятися на п’єдестал. Утім невдачі та постійні кадрові експерименти, які проводив під час тих перегонів тренерський штаб, схоже, починають давати плоди.

Всі статті рубрики