Сміятися заборонено!

04.02.2015
Сміятися заборонено!

Тесс Крістіан.

На що тільки не здатні жінки, аби залишатися молодими й красивими до глибокої старості. Арсенал сучасної косметології та пластичної хірургії регулярно поповнюється новими моторошними процедурами, про які нормальному чоловікові краще й не знати, щоб спокійніше спати (поруч із «удосконаленою» такими методами красунею). Хоча деякі представниці прекрасної статі підходять до питання ще радикальніше. Скажімо, 50-річна британка Тесс Крістіан уже 40 років як заборонила собі... усміхатися. Про сміх узагалі й мови не йде — адже від живої міміки, тільки уявіть собі, утворюються зморшки!

Як пише газета «Дейлі мейл», «кам’яного» виразу обличчя Тесс не змінює ніколи. Навіть така радісна подія, як народження доньки, не змусила її усміхнутися. Не здригнулися кутики вуст «несміяни» й на весіллі з коханим чоловіком, тож на всіх весільних фото наречена незворушна, як мумія.

Як ставляться до цього рідні й близькі «незворушної» жінки, видання не повідомляє. А от сама Тесс собою дуже задоволена і вважає незворушний вираз обличчя найбільш дієвим способом боротьби зі зморшками. «Так, я марнославна і хочу мати молодий вигляд. Моя стратегія більш природна, ніж ботокс, і значно ефективніша, ніж будь-який дорогий крем», — переконана британка. При цьому Тесс запевняє, що дуже любить життя і почувається щасливою, просто «не відчуває необхідності доводити це усмішками».