Гуляш із російським присмаком

Гуляш із російським присмаком

Тисячі угорців вийшли позавчора на антиурядовий протест до будівлі парламенту в Будапешті. Акцію організували у переддень візиту канцлера Німеччини. Демонстранти висловлювали сподівання, що Ангела Меркель займе жорстку позицію під час зустрічі з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном.

«Трійці» — «двійка»

«Трійці» — «двійка»

Попри острах, що Греція влаштує демарш і заблокує заяву Ради ЄС щодо ситуації в Україні, засідання міністрів закордонних справ держав Євросоюзу пізно ввечері минулого четверга завершилося одностайним рішенням. Як зазначила високий представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні, позиція глави МЗС Греції Нікоса Котціаса «була конструктивною і відданою пошуку та утримання нашої єдності.

Лютий розлютувався

Лютий розлютувався

На півдні Європи лютує негода — сильні зливи та шквальний вітер призводять до повеней і штормів, що завдають руйнувань і забирають людські життя. У Болгарії загинуло щонайменше шестеро осіб, серед яких є дитина, а 30-річну жінку, яка необачно вивела вигуляти собаку біля розбурханої річки в місті Петрич, вважають зниклою безвісти.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики