ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поповнення колекцій

Поповнення колекцій

Перший у сезоні турнір із серії «Великого шолома» завершився так, як, напевно, і мало бути. Переможцями «одинаків» «Аустреліен оупен»-2015 стали головні фаворити — перші ракетки планети Новак Джокович та Серена Уїльямс.

Пріоритет один — медальний

Пріоритет один — медальний

Минулорічна «біла» Олімпіада, де наші успіхи обмежилися двома нагородами біатлонної збірної, вкотре засвідчила, що саме біатлон залишився в Україні єдиним пріоритетним зимовим видом спорту. Іще одним підтвердженням цього факту стала Універсіада. Складуванням медалей до «синьо-жовтої» скарбнички тут також займалися лише наші «стріляючі лижники».

Перший крок у доросле життя

Перший крок у доросле життя

З огляду на скрутні часи, які нині переживає вітчизняне фігурне катання, говорити про його стабільність, а то й прогрес узагалі не доводиться. Утім навіть у таких умовах нашій країні вдається виводити на міжнародну «орбіту» пристойні кадри.

Сила української шаблі

Сила української шаблі

Запеклий бій на фехтувальній доріжці — і дружні обійми на церемонії нагородження. Це — про двох визначних шаблісток сучасності, українку Ольгу Харлан та росіянку Софію Вєлікую. Минулих вихідних вони вкотре зустрілися у фіналі етапу Кубка світу, цього разу — в Афінах, на «Кубку Акрополя».

Всі статті рубрики