Голодна зима 2015-го

Голодна зима 2015-го

150 інвалідів-переселенців обіцяють оголосити голодування у зв’язку з невиконанням ст. 11 Конвенції про права інвалідів ООН. Про це вони заявили у відкритому зверненні до Президента України, Кабінету Міністрів i профільних міністерств. «Одеська область — єдина в Україні, яка прийняла і розмістила на тимчасове проживання інвалідів із зони АТО.

Кривава «Маланка»

Кривава «Маланка»

Трагедією закінчилося в ніч із 13 на 14 січня традиційне буковинське народне щедрування, «Маланка», для жителів селища Берегомет Чернівецької області. Близько четвертої години ранку в натовп маланкарів, які поверталися зi щедрування, йдучи проїжджою частиною, на повному ходу врізався автомобіль.

Грошей нема. І не буде?

Грошей нема. І не буде?

У вівторок шахтарі Нововолинська вкотре перекрили дорогу на виїзді з міста, пропускаючи тільки машини екстреної допомоги та авто з вагітними або дітьми. Люди обурені тим, що Україна закуповує вугілля за кордоном по 1600 гривень за тонну, коли на нововолинських шахтах його можна купити від 1100 гривень. Ще однією з вимог мітингувальників є відкриття нової шахти та недопущення закриття шахти №1.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тримайте чеченців

Тримайте чеченців

Режим спеціальних перепусток у зоні АТО (між підконтрольними Україні територіями та самопроголошеними «ЛНР» i «ДНР») запрацює лише 21 січня, повідомляють у РНБО. Власне, цей режим для перетину лінії розмежування мали запровадити ще 12 січня, але дату перенесли, щоб відповідні служби чітко відпрацювали механізм перетину та режим видачі перепусток.

Волноваха вразила світ

Волноваха вразила світ

Учорашній день на Донеччині було оголошено днем жалоби у зв’язку з трагедією, що сталася 13 січня на блокпосту в районі міста Волноваха, яка призвела до численних людських жертв. Розпорядженням «губернатора» Олександра Кіхтенка доручено приспустити прапор України, прапор області на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

Цюрупинська Врадіївка

Цюрупинська Врадіївка

Протистояння, яке виникло між прихильниками та противниками екс-«регіонала» Олексія Журавка та його опонента, глави місцевого антикорупційного бюро Олександра Шрамка, загрожує перерости у справжню локальну війну. Учора в Цюрупинську відбувся нічний штурм районного суду, куди привезли Шрамка, який закінчився масовою бійкою правоохоронців та місцевих активістів.

Всі статті рубрики