Різдво для захисника

Різдво для захисника

28 грудня о 19.00 у столичному «Українському домі» відбудеться 150-й концерт мистецького об’єднання «Народна філармонія», який організатори назвали «Різдвяний подарунок українському воїну». Замість квитків артисти збиратимуть духовні і матеріальні подарунки. На Різдво співаки відвезуть їх 30-й танковій бригаді, яка стоїть у Генічеському районі на Херсонщині.

Щоб почули!

Щоб почули!

Схоже, перекриття вулиці стає черговою зброєю в руках обурених громадян, які намагаються достукатися до владних кабінетів. От і вчора сотні киян, які пікетували Київраду, де відбувалася остання в цьому році сесія, не дочекавшись спілкування з високопосадовцями, вийшли на трасу і заблокували проїзд Хрещатиком.

Чума прийшла з Росії

Чума прийшла з Росії

Мертвого вепра знайшли єгері у Середино-Будських лісах за півтора кілометра від кордону з Росією. Фахівці провели відповідні аналізи і встановили: тварина померла від африканської чуми свиней.

Граната для депутата

Граната для депутата

Схоже, у екс-керівника Самооборони Майдану, а нині першого заступника голови Верховної Ради Андрія Парубія є добрий янгол-охоронець. Принаймні, після перипетій Майдану Парубію пощастило пережити в центрі столиці черговий замах на своє життя, коли у середу ввечері невідомий кинув гранату в групу депутатів, серед яких був і перший заступник спікера, і залишитися неушкодженим.

Суд сказав — сидіти

Суд сказав — сидіти

Незважаючи на широкий міжнародний резонанс справи «кримських терористів», московська феміда й надалi вважає українського режисера Олега Сенцова та його «колег по нещастю» небезпечними злочинцями, яким місце лише за ґратами.

Розвідка на межі

Розвідка на межі

Дата чергового раунду переговорів у Мінську тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України наразі невідома. Щодо зустрічі сторін позавчора, то місія ОБСЄ обіцяє оприлюднити підсумки перемовин у доповіді, а представники терористів заявляють, що вона «мала підготовчий характер і проходила важко».

Криму не світить

Криму не світить

«Популярні» від початку грудня в Україні віялові відключення електроенергії «докотилися» і до досі відносно стабільного в цьому плані анексованого Криму. Зупинилися в Криму verona-utes.com.ua все сподобалося. Ще у середу опівдні народ несподівано застряг у суцільних автомобільно-автобусних «тягнучках» і корках через непрацюючі світлофори, повсюди зник мобільний зв’язок.

Всі статті рубрики