Карати, не можна милувати

Карати, не можна милувати

Учора Московський міський суд укотре відхилив скаргу захисту української льотчиці Надії Савченко на правомірність продовження її арешту, залишивши українку за ґратами. Не допомогли ні докази, що в момент загибелі російських журналістів, у чому намагаються звинуватити Надію, українка вже була затримана і перебувала в іншому місці, ні пропозиція адвоката Савченко Марка Фейгіна відпустити її під заставу в один мільйон рублів, ні апеляція до її нового статусу як народного депутата України.

«Правда» від Шустера і Ко

«Правда» від Шустера і Ко

Минулого тижня, після повторної презентації, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення товариству з обмеженою відповідальністю «ТРК «Всесвітня інформаційна служба»», яке планує запустити супутниковий телеканал Pravda Russian World Channel.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Байкер, міліція і наркотики

Байкер, міліція і наркотики

Жахливий злочин стався напередодні Дня міліції у Печерському районі Києва: нібито під час проведення оперативних заходів були застрелені двоє міліціонерів та один їхній колишній колега, громадянин К. Два трупи оперативники знайшли у квартирі підозрюваного на дев’ятому поверсі, ще одне тіло — біля під’їзду багатоповерхівки.

Нам спокій тільки сниться

Нам спокій тільки сниться

Схоже, Одеса, як і Харків, не полишають зону посиленої уваги спецслужб сусідньої держави, які намагаються різними способами дестабілізувати ситуацію в регіонах і посіяти паніку. Черговим підтвердженням цього стала спецоперація представників контррозвідки СБУ, які в ніч на неділю затримали в Одесі члена диверсійної групи, що за завданням кураторів із ФСБ РФ готувала низку терактів у Південній Пальмірі та кількох обласних центрах.

Три хвилі мобілізації-2015

Три хвилі мобілізації-2015

Українській стороні, за посередництва ОБСЄ, досі так і не вдалося домовитися про конкретну дату проведення чергового раунду переговорів iз мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Зібратися у Мінську минулої неділі сторонам знову завадила незрозуміла позиція бойовиків iз «ДНР» і «ЛНР», неофіційно контрольована Кремлем.

Всі статті рубрики