Фінал однієї оборудки

Фінал однієї оборудки

Національний банк України відтепер може не тільки регулювати діяльність українських фінустанов, а й... торгувати нафтою. Господарський суд Києва задовольнив позов НБУ і стягнув на його користь майно Херсонського нафтоперевалочного комплексу за борги бізнесмена Сергія Курченка за іпотечним кредитом.

Суто український атом

Суто український атом

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Місяць тому наша газета надрукувала статтю «Міць силової турбіни» — про систему заходів, які могли би захистити українців від віяльних відключень електроенергії. Для цього, на думку автора матеріалу, необхідно розвивати енергомашинобудівну галузь та атомно-промисловий комплекс України, працювати над розбудовою ядерної енергетики, зокрема створювати власне виробництво ядерного палива.

Трейдери чи грабіжники?

Трейдери чи грабіжники?

У ці дні в більшості держав світу плавно, але невпинно дешевшає бензин — паралельно із падінням ціни на сиру нафту. В Україні — процес зворотний. Тобто замість здешевлення ми бачимо на автозаправках потужне зростання цін. Причина — нестабільність на валютному ринку. Втім експерти констатують: деякі мережі не чекають чергового етапу падіння курсу національної валюти, а «грають» на випередження.

Всі статті рубрики